ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αυτισμός δεν είναι μια ασθένεια που χρειάζεται θεραπεία, αλλά ένας διαφορετικός τρόπος προσέγγισης του κόσμου. Η Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό έχει καθιερωθεί στις 2 Απριλίου με σκοπό να αναδεικνύει ακριβώς αυτό.
Βασικός στόχος είναι όσοι ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού να έχουν ίσες ευκαιρίες και να μην περιθωριοποιούνται σε κανέναν τομέα ή δραστηριότητα της καθημερινότητάς τους.
Οραματιζόμενη την αποτελεσματική ένταξη και ενσωμάτωση των ατόμων με αυτισμό στο κοινωνικό σύνολο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ, με τη σημαντική στήριξη του Μεγάλου της Χορηγού, ΟΠΑΠ, έχει ιδρύσει από το 2018 την PAO BC Academy ASD.
Πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα σταθερής και συστηματικής προπόνησης σε ομαδικό άθλημα, το οποίο απευθύνεται σε άτομα που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, ο ΟΠΑΠ συνάντησε άτομα από την PAO BC Academy ASD, κατά τη διάρκεια προπόνησής τους, και μίλησε μαζί τους για τα πολύ σημαντικά οφέλη που τους προσφέρει ο αθλητισμός.
Γιατί «κάθε μπάλα αναζητά τον παίκτη της» και η PAO BC Academy ASD, με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, βοηθά κάθε μπάλα να βρεθεί στα κατάλληλα χέρια.


























































