ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΟΠΑΠ Final 8: Χουάντσο-Παπαπέτρου και Οσμάν-Γκραντ δοκιμάζονται σε διασκεδαστικά challenges του ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ Final 8: Χουάντσο-Παπαπέτρου και Οσμάν-Γκραντ δοκιμάζονται σε διασκεδαστικά challenges του ΟΠΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η σχέση του Χουάντσο με τον Πάριο, τα μαθήματα ισπανικής γλώσσας του Παπαπέτρου και οι μιμήσεις των Οσμάν-Γκραντ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του ΟΠΑΠ Final 8 έχει ξεκινήσει και οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι, που διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο, προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Ο ΟΠΑΠ, Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, στηρίζει για ακόμη μια χρονιά την τελική φάση των Κυπέλλων Ελλάδας και βρίσκεται στο Ηράκλειο για να μεταφέρει απολαυστικές στιγμές από τη μεγαλύτερη μπασκετική γιορτή.

Λίγο πριν βρεθούν ξανά στα παρκέ για τη μεγάλη μάχη στον τελικό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης. Οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Χουάντσο έμαθαν ξένες γλώσσες μέσα από στίχους δημοφιλών τραγουδιών και οι Τσεντί Οσμάν και Τζέριαν Γκραντ «μεταμορφώθηκαν» σε συμπαίκτες τους μέσα από μιμήσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)

Super Cup: Στον τελικό ο Ολυμπιακός 93-80 την ΑΕΚ

Euroleague: Πέρασε με 100σταρα από τη Βιτόρια ο Ολυμπιακός 106-89 τη Μπασκόνια

Euroleague: Παναθηναϊκός-Παρί 91-72

Αποκλειστική συνέντευξη του Μπάνε Πρέλεβιτς στο «Off The Record» του PS Blog (βίντεο) – Ο γίγαντας που ξύπνησε, η έκπληξη του Μπάρλοου και το αξέχαστο τρίποντο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr