ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια μεγάλη, αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Off The Record» του PS Blog του strong>Pamestoixima.gr.
Ο Ισπανός Φόργουορντ έκανε αναδρομή στα παιδικά του χρόνια μιλώντας για τη σχέση του με την οικογένειά του, τα αθλήματα που δοκίμασε μέχρι να καταλήξει στο μπάσκετ αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στην καριέρα του μέχρι σήμερα.
Θυμήθηκε επιπλέον την άφιξή του στην Ελλάδα και την αποθεωτική υποδοχή από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR, ενώ περιέγραψε και τις στιγμές μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2024.
Παράλληλα, ο «θείος Χουάντσο», όπως τον αποκαλούν συχνά, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη αγάπη του για τα παιδιά, αφηγήθηκε αστείες στιγμές από το NBA και την προσαρμογή του εκεί, ενώ έδειξε στην κάμερα του «Off The Record» τις πιο αγαπημένες του φωτογραφίες.
Απαντώντας χωρίς φίλτρο στην ενότητα «No Filter», o Χουάντσο αποκάλυψε ακόμη ποιο είναι το ιδανικό ραντεβού για εκείνον, ποιο είναι το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό, ποια θεωρεί καλύτερη φράση για trash-talk και τι διαλέγει στο δίλημμα Μύκονος ή Ίμπιζα.























































