Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euroleague: Έκανε την «αγγαρεία» του ο Ολυμπιακός 90-80 την Μπασκόνια

Euroleague: Έκανε την «αγγαρεία» του ο Ολυμπιακός 90-80 την Μπασκόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Μπάσκετ, Ολυμπιακός,

Κουρασμένος από την επιβλητική νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Φενερμπαχτσέ και απελπιστικά άστοχος από τα 6,75 (4/22 τρίποντα), ο Ολυμπιακός πήρε μία επαγγελματική νίκη επί της Μπασκόνια στο ΣΕΦ και με ρεκόρ 22-11 παραμένει στο κυνήγι της κορυφής, τη στιγμή που είναι «αγκαλιά» με το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 90-80 της Μπασκόνια, για την 32η αγωνιστική της Euroleague, υποχρεώνοντας τους Βάσκους στην 23η ήττα τους.

Ο Ολυμπιακός έδωσε δικαιώματα στην Μπασκόνια με την έλλειψη διάρκειας που παρουσίασε, επιτρέποντας στους Βάσκους να κάνουν όνειρα «διπλού» μέχρι το 27΄.

Ωστόσο, στο τελευταίο τρίλεπτο της τρίτης περιόδου και στην εκκίνηση του τέταρτου, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν τη διαφορά για πρώτη φορά στο ματς στους 11 πόντους (73-62 στο 32΄) και με σωστή διαχείριση προστάτευσαν τη διαφορά μέχρι το φινάλε.

Σταθερή αξία στην επίθεση του Ολυμπιακού ο Σάσα Βεζένκοβ (20π.), αν και άστοχος από τα 6,75 (0/5), τη στιγμή που οι ψηλοί των Πειραιωτών έδωσαν ρεσιτάλ (Νίκολα Μιλουτίνοβ 17π., Ταϊρίκ Τζόουνς 15π.) και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (15π.) συμπλήρωσε την τετράδα των διψήφιων.

Από την Μπασκόνια ξεχώρισε ο Γιουτζίν Ομορούγι με 18 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 19-24, 41-40, 69-62, 90-80

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 2, Γουορντ 3, Μόρις, Βεζένκοβ 20, Παπανικολάου 3 (1), Ντόρσεϊ 15 (2), Πίτερς 3 (1), Μιλουτίνοβ 17, Τζόσεφ 4, ΜακΚίσικ 2, Τζόουνς 15, Φουρνιέ 6.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (Πάολο Γκαλμπιάτι): Ντιακίτε 11, Σίμονς 10 (2), Νάουελ, Βιγιάρ 4, Ομορούγι 18 (2), Λουαού-Καμπαρό 14 (2), Φόρεστ 11 (1), Σπανιόλο 2, Ρατζέβιτσους 2, Φρις 9 (1).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Euroleague: Επίδειξη ισχύος από τον Ολυμπιακό 104-87 την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσέ

Euroleague: Κατώτερος των περιστάσεων ο Ολυμπιακός και ήττα από τη Μονακό 81-80

Euroleague: Κυρίαρχος και στο Παρίσι ο Ολυμπιακός 104-87 την Παρί

Euroleague: Ο Ολυμπιακός βύθισε τον Παναθηναϊκό με την 11η σερί νίκη του (86-80)

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις στο Allwyn Game Time: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μου ζητούν να φέρω το όγδοο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr