ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε Ούλκερ με το βαρύ 84-62, για τον τρίτο όμιλο της Euroleague.
Οι πράσινοι πάλεψαν στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη παραδόθηκαν στην ανωτερότητα της Τουρκικής ομάδας , η οποία εκτός από την νικη , υπερκάλυψε και την διαφορά των 18 πόντων που είχε χάσει στο ΟΑΚΑ.
Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έμεινε πια μόνη στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου αυξάνοντας το ρεκόρ της σε 6-2, ενώ οι «πράσινοι» είναι πια στο 5-3 και μειονεκτούν των αντιπάλων τους στην ισοβαθμία. Επιπροσθέτως, ο Παναθηναϊκός έχασε μετά το πρώτο δεκάλεπτο και τον αρχηγό του, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος αποχώρησε με διάστρεμμα.























































