Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πακιστάνος Προφήτης: Ο Ερντογάν θα σκοτωθεί, η Τουρκία θα καταστραφεί και Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Πακιστάνος Προφήτης: Ο Ερντογάν θα σκοτωθεί, η Τουρκία θα καταστραφεί και Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η Δύση -υπό την ηγεσία των Ιλλουμινάτι– θα επιτεθεί στην Τουρκία και θα την καταστρέψει. Μόνο το Πακιστάν θα απομείνει να υπερασπιστεί το Ισλάμ». Αυτή είναι η «προφητεία» του Μουχάμαντ Κασίμ, ενός σύγχρονου Πακιστανού «προφήτη» και εξαπλώνεται ταχύτατα στο διαδίκτυο.

Διαβάζοντας τις προφητείες του, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, φαίνεται να έχουν επηρεάσει το ταραγμένο μυαλό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος έχει εξάλλου αναφερθεί επανειλημμένα σε σχέδιο της Δύσης να διχοτομήσει την Τουρκία και το δημοσιογραφικό φερέφωνό του, ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ της «Yeni Safak», το υποστηρίζει στις «αναλύσεις» – παραληρήματά του τα τελευταία πέντε χρόνια.

Μάλιστα, οι «προφητείες» αυτές είναι σαν να τις χρησιμοποιεί ως κείμενα «έμπνευσης» ο Καραγκιούλ.

Ποιος είναι

Ο Μουχάμαντ Κασίμ Ίμπνι Αμπντουλ Κάρεμ, είναι πολίτης του Πακιστάν. Γεννήθηκε στη Λαχόρη, το 1977.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του, βλέπει «θεϊκά» όνειρα για πάνω από 26 χρόνια, στα οποία του εμφανίστηκαν ο Θεός (Αλλάχ) και ο Προφήτης Μωάμεθ.

Σε πολλά όνειρα, είδε το μέλλον της Μουσουλμανικής Ούμα (μουσουλμανικού λαού), το μέλλον του Πακιστάν, και τα γεγονότα που πρόκειται να ξεδιπλωθούν πριν από την ημέρα της κρίσης.

Ο Πακιστανός προφήτης υποστηρίζει ότι έχει δει τον Θεό στα όνειρά του πάνω από 500 φορές και τον Προφήτη Μωάμεθ πάνω από 250 φορές, μέχρι σήμερα.

Θεός και Προφήτης είπαν στον Μουχάμαντ Κασίμ ότι τα όνειρά του είναι αληθινά και ό,τι έχει δει θα πραγματοποιηθεί, για αυτό πρέπει να μοιραστεί τα όνειρά του με τον κόσμο.

Ο Ερντογάν τρομάζει τους «σατανικούς» ηγέτες

Ο Κασίμ είδε σε ένα όνειρο που υποτίθεται ότι του έστειλε ο Αλλάχ, στις 28 Φεβρουαρίου 2017, τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ερντογάν, να δίνει ομιλία μπροστά σε ένα τεράστιο πλήθος.

Ο Ερντογάν είπε στο όνειρο:

«Ω λαέ της Τουρκίας, θα ανοικοδομήσουμε την Οθωμανική Αυτοκρατορία και όλη η δύναμη που έχω κερδίσει θα είναι μέρος αυτής της αυτοκρατορίας και θα ανακτήσουμε τη χαμένη μας θέση».

Και μετά, στο όνειρο, επέστρεψε στο κάθισμά του και χαμογέλασε με μεγάλη υπερηφάνεια.

Ο Κασίμ θεώρησε ότι με αυτή τη μεγάλη δύναμη, θα ισχυριζόταν ότι ήταν ο Μαχντί (σ.σ. Μεσσίας) αλλά ο Αλλάχ ξέρει καλύτερα.

Ο Κασίμ είδε στη συνέχεια του ονείρου ότι οι ηγέτες των «σατανικών» δυνάμεων οργίστηκαν λόγω της ομιλίας του Ερντογάν και είπαν:

«Αυτός ο τύπος είναι πολύ επικίνδυνος.

»Αφού αποκτήσει αυτή τη μεγάλη δύναμη, θα είναι σε θέση να κάνει οτιδήποτε και τα σχέδιά του είναι επίσης επικίνδυνα.

»Αν θέλει να είναι όπως οι Οθωμανοί, τότε θα είναι ακόμα πιο επικίνδυνος».

Άλλος «σατανικός» ηγέτης είπε:

«Πρέπει να σταματήσει με κάθε κόστος, έχει ήδη ξεκινήσει την αποστολή του και προχωρά στην κατάκτηση της Συρίας».

Και ένας άλλος «σατανικός» ηγέτης είπε:

«Θα μπορούσε να είναι ισχυρός υποψήφιος για ηγέτης των μουσουλμάνων, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, πρέπει να τον σταματήσουμε αλλιώς μπορεί να γίνει μεγάλο πρόβλημα για εμάς.

»Πρέπει να ανοίξουμε το δρόμο για τον Μεσσία».

Και τότε ο Κασίμ είδε τον Προφήτη Μωάμεθ να περπατάει πέρα δώθε με μεγάλη ανησυχία και ένιωσε ότι επρόκειτο να συμβούν μεγάλες καταστροφές.

Αρχή της καταστροφής της Τουρκίας

Στις 22 Ιανουαρίου 2017, ο Κασίμ είδε σε όνειρό του ότι κάθε έθνος είχε το δικό του κτίριο και όσο μεγαλύτερο ήταν το έθνος, τόσο μεγαλύτερο ήταν το κτίριο.

Οι ΗΠΑ είχαν το μεγαλύτερο κτίριο και η Ρωσία είχε το δεύτερο μεγαλύτερο.

Οι μουσουλμανικές χώρες είχαν μόνο λευκούς μιναρέδες και ο Κασίμ είδε μόνο τρεις μιναρέδες.

Ο πρώτος λευκός μιναρές είχε τη σημαία της Τουρκίας και ήταν ο μεγαλύτερος σε μέγεθος, δίπλα του ήταν ένα κτίριο με τη σημαία της Ρωσίας.

Ο δεύτερος λευκός μιναρές κοντά τους είχε τη σημαία της Σαουδικής Αραβίας και ο τελευταίος λευκός μιναρές είχε τη σημαία του Πακιστάν και βρισκόταν πολύ μακριά από τους άλλους δύο μιναρέδες.

Κοντά στον τρίτο λευκό μιναρέ υπήρχαν κτίρια με σημαίες της Ινδίας και της Κίνας.

Και τότε ο Κασίμ είδε στο ίδιο όνειρο ότι οι ηγέτες των μη μουσουλμανικών χωρών έκαναν ένα σχέδιο, συζήτησαν μεταξύ τους και είπαν ότι:

«Είμαστε ιδιοκτήτες των καλύτερων κτιρίων και δίνουμε ελευθερία, εν τω μεταξύ οι μουσουλμάνοι έχουν μόνο λευκούς μιναρέδες και πιστεύουν σε έναν Θεό που ονομάζεται Αλλάχ και δεν λατρεύουν τους άρχοντες μας.

»Αυτοί οι μιναρέδες καταστρέφουν την ειρήνη και την ομορφιά του κόσμου, οπότε αν καταστρέψουμε αυτούς τους μιναρέδες, τα κτίριά μας θα παραμείνουν και το Ισλάμ θα χαθεί.

»Και ολόκληρος ο κόσμος θα είναι στην ίδια πλευρά και οι μουσουλμάνοι θα λατρέψουν τους άρχοντες μας, αν όχι, τότε θα τους σκοτώσουμε!

»Μετά από αυτό θα έχουμε τον πλήρη έλεγχο του κόσμου και μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε».

Όταν άκουσε αυτό, ο Κασίμ σοκαρίστηκε και ανησυχούσε και είδε ότι οι κακές δυνάμεις άρχισαν να καταστρέφουν τον λευκό μιναρέ της Τουρκίας από τη βάση του.

Ο λευκός μιναρές της Τουρκίας άρχισε να καταρρέει, αλλά ο τουρκικός λαός δεν το είχε συνειδητοποιήσει.

Η Ρωσία έριξε αμέσως ένα σχοινί για να πιάσει και να σταματήσει την πτώση της Τουρκίας, αλλά το έκανε για εγωιστικό όφελος.

Οι «σατανικές» δυνάμεις έπειτα έκοψαν το σχοινί μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας και αμέσως προχώρησαν στην καταστροφή του δεύτερου μιναρέ, της Σαουδικής Αραβίας.

Το όνειρο του Κασίμ προειδοποιεί ότι εάν η Μουσουλμανική Ούμα αποτύχει να προστατεύσει την Τουρκία, τότε θα αποτύχει να προστατεύσει και τη Σαουδική Αραβία και εάν αποτύχει να προστατεύσει τη Σαουδική Αραβία, τότε ο τρίτος και τελευταίος μιναρές του Ισλάμ είναι το Πακιστάν, που θα μείνει μόνο του στον πόλεμο ενάντια στους απίστους.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Στις 3 Μαρτίου 2017, ο Μουχάμαντ Κασίμ είδε ένα όραμα της πτώσης της Τουρκίας εξαιτίας των εχθρών του Θεού και μιας σφαγής, ένα κίνημα στη Μέση Ανατολή που ξεκινά με την Αίγυπτο.

H Τουρκία καταρρέει και η καταστροφή επικρατεί παντού.

Λίγο μετά από αυτό, το Ισραήλ θα γίνει πολύ ενεργό και θα αυξήσει τις επιχειρήσεις του γύρω από την Παλαιστίνη.

Θα χτίσουν ακόμα και τον Τρίτο Ναό τους εκεί (στην Ιερουσαλήμ).

Οι Μουσουλμάνοι δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα εκτός από διαμαρτυρίες εδώ και εκεί.

Το Ισραήλ θα συμμαχήσει με άλλες χώρες και θα εξαπλώσει ακόμη περισσότερο τη διαφθορά.

Οι ΗΠΑ θα είναι ο υποστηρικτής τους και θα βοηθήσουν το Ισραήλ δίνοντάς του πληροφορίες.

Όταν η Ρωσία το ανακαλύψει, θα συνάψει επίσης συμμαχία με χώρες της περιοχής και θα κινητοποιηθούν στον ανταγωνισμό κατάκτησης της Μέσης Ανατολής.

Τότε οι ΗΠΑ θα εισέλθουν ανοιχτά στη Μέση Ανατολή για θα συνταχθούν με το Ισραήλ και τους συμμάχους του για να πολεμήσουν με τους συμμάχους της Ρωσίας εκεί.

Η Ρωσία θα ανταποδώσει και έτσι θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Η πολεμική ζώνη θα είναι η Μέση Ανατολή, επομένως η χειρότερη καταστροφή θα συμβεί στη Μέση Ανατολή.

Θα υπάρξουν πολλά θύματα, ιδιαίτερα από τους μουσουλμάνους.

Η αιματοχυσία θα εξαπλώνεται αργά στην Αίγυπτο, το Σουδάν, τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, τα ΗΑΕ και σχεδόν σε όλα τα μέρη της Μέσης Ανατολής.

Το Ισραήλ συνεχώς θα κερδίζει όλο και περισσότερους συμμάχους, ακόμη και ορισμένες μουσουλμανικές χώρες θα συμμαχήσουν με τις ΗΠΑ ή τη Ρωσία.

Ταυτόχρονα, το Πακιστάν εξελίσσεται ραγδαία και η Ινδία που θα είναι σύμμαχος με το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Πακιστάν.

Οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και ορισμένες μουσουλμανικές χώρες θα ενωθούν για να καταστρέψουν το Πακιστάν, αλλά ο Αλλάχ θα προστατεύσει το Πακιστάν με περίπου 3.000 αήττητα Black Fighter Jets.

Με το Έλεος και την Ευλογία του Αλλάχ, το Πακιστάν θα βγει νικηφόρο και θα κυβερνήσει την Ινδία, το Μπαγκλαντές και το Αφγανιστάν.

Λίγο μετά από αυτό, η Ινδονησία, η Μαλαισία και άλλες μουσουλμανικές χώρες από την Άπω Ανατολή θα κάνουν συμμαχία με το Πακιστάν.

Στη συνέχεια, το Πακιστάν θα εισέλθει στη Μέση Ανατολή για να πολεμήσει τις δύο υπερδυνάμεις, τις ΗΠΑ και τη Ρωσία, χρησιμοποιώντας 3000 αήττητα Black Fighter Jets.

Το Πακιστάν θα επιτεθεί με τρόπο που δεν θα μπορεί να το σταματήσει κανένας.

Το Πακιστάν θα βγει νικηφόρο και θα γίνει η επόμενη υπερδύναμη και θα χωριστεί από τον υπόλοιπο κόσμο.

Το Πακιστάν θα κυβερνήσει τη Μέση Ανατολή και η Μουσουλμανική Ούμα θα ανοικοδομήσει τις μουσουλμανικές χώρες.

Η ειρήνη, η δικαιοσύνη και η ευημερία θα εξαπλωθούν όπου συνέβη ο Μεγαλύτερος Πόλεμος της Ανθρωπότητας.

Πηγή: World War 3 After Erdogan’s Death, Islam Rise From East, Muslim Ummah Unite in Pakistan!

Να σημειωθεί ότι αυτές οι προφητείες κυκλοφορούν στα αγγλικά, στα πακιστανικά, στα τουρκικά, στα αραβικά και σε πολλές άλλες γλώσσες.

Οι πιο «εμπορικές» προφητείες έχουν γίνει ερασιτεχνικά βίντεο στο Youtube.

Σε αρκετές ισλαμιστικές ιστοσελίδες αποκαλύπτεται και ποιοι είναι οι «σατανικοί» ηγέτες, είναι οι Ιλλουμινάτι, οι οποίοι πολεμούν τον Ερντογάν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέα πρόκληση από Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας»

ΗΠΑ: Πιθανότατα δεν θα υπάρξει συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Πούτιν από τον Μπάιντεν

Ο Πούτιν «σκέφετεται» τη δημιουργία μιας μεγάλης «ουδέτερης ζώνης» μέσα στην Ουκρανία

Κωνσταντινούπολη: Ο Ιμάμογλου μπροστά στις δημοσκοπήσεις από τον εκλεκτό του Ερντογάν

Τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη εδώ και έναν μήνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter