Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Και δεύτερο χτύπημα με “τρελό” αυτοκίνητο στη Γαλλία – 10 τραυματίες

Και δεύτερο χτύπημα με “τρελό” αυτοκίνητο στη Γαλλία – 10 τραυματίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Τρελό” ημιφορτηγό εφόρμησε σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά, στην καρδιά της πόλης Ναντ, στη δυτική Γαλλία, και τραυμάτισε δέκα άτομα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο οδηγός του οχήματος στη συνέχεια αυτομαχαιρώθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, όπως ανέφεραν πηγές της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Ouest France, που επικαλείται έναν αξιωματικό της αστυνομίας και αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του λευκού ημιφορτηγού φώναζε “Αλλάχου Άκμπαρ” (Ο Θεός είναι μεγάλος, στα αραβικά) και κατόπιν αυτοτραυματίστηκε με ένα μαχαίρι εννιά φορές.

Οι αρχές διερευνούν κάθε ενδεχόμενο, καθώς την Κυριακή, ένας 40χρονος τζιχαντιστής που σύμφωνα με τη δικαιοσύνη πάσχει από σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα παρέσυρε και τραυμάτισε 13 περαστικούς στην πόλη Ντιζόν.

Πάντως, αστυνομικές πηγές είπαν ότι “δεν υπάρχει καμιά μαρτυρία” που να δείχνει ότι ο δράστης είχε θρησκευτικά κίνητρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της Pepsi

Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους

Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι – «Όχι στην Τουρκία»

Απόφαση «α λα Τραμπ» του Μακρόν: Στην άκρα αριστερά η Ανυπότακτη Γαλλία του Μελανσόν

ΒΑ Συρία: Καμία παράδοση, καμία συμφωνία: Πώς ο Οτζαλάν επέβαλε τη συμφωνία για τη Ροζάβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr