Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μπερλουσκόνι «χάλασε» τα σχέδια του Ρέντσι

Ο Μπερλουσκόνι  «χάλασε» τα σχέδια του Ρέντσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να ματαιώσει την φορολογική μεταρρύθμιση που προωθούσε , αναγκάστηκε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, καθώς αυτή θα μπορούσε να ευνοήσει, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Όπως αναφέρουν τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης , η φορολογική μεταρρύθμιση την οποία η κυβέρνηση Ρέντσι είχε προωθήσει στο ιταλικό κοινοβούλιο προέβλεπε την αποποινικοποίηση της φοροδιαφυγής μέχρι 150.000 ευρώ καθώς και ποσών που συνολικά δεν ξεπερνούν το 3% του ετήσιου δηλωθέντος εισοδήματος του κάθε πολίτη.

Ο ιταλικός Τύπος υπογράμμισε ότι στην οριστική καταδίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για φορολογική απάτη σε αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων, το συγκεκριμένο ποσό δεν ξεπερνούσε το 3% του τζίρου των τηλεοπτικών επιχειρήσεων του Μπερλουσκόνι.

Έτσι, σε περίπτωση έγκρισης της μεταρρύθμισης θα μπορούσε να συνεπιφέρει ενδεχομένως και την άρση της στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων του Μπερλουσκόνι, συνέπεια της οριστικής καταδίκης του για φοροδιαφυγή από τον ‘Αρειο Πάγο της Ρώμης.

Ο Ρέντσι αρχικά τόνισε ότι «δεν πιστεύει πως η εν λόγω αλλαγή θα μπορούσε να ισχύσει και για υποθέσεις που έχουν ήδη κριθεί από τη δικαιοσύνη». Στη συνέχεια όμως πρόσθεσε ότι «το μέτρο θα πρέπει να επανεξετασθεί από το υπουργικό συμβούλιο, διότι η κυβέρνησή του δεν φτιάχνει νόμους προς όφελος μεμονωμένων προσώπων, αλλά για το καλό όλου του ιταλικού λαού».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρομπέρτο Καβάλι: Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας σε ηλικία 83 ετών

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Απειλές Χούτι κατά της Ιταλίας: «Αν ξανά αποτρέψουν επίθεσή μας, τα πλοία της θα κινδυνεύσουν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr