ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Τζιχαντιστές,


















































Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί
Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια
Συρία και Λίβανος σε αμυντική διάσκεψη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ
Θεσσαλονίκη: Αναζητούν τρεις αντιεξουσιαστές για την εμπρηστική επίθεση-δολοφονία
Συρία: Πολύνεκρη έκρηξη σε καφετέρια στο κέντρο της Δαμασκού 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άρχισαν να σκοτώνονται μεταξύ τους οι τζιχαντιστές που πολεμάνε με το Ισλαμικό Κράτος. Όπως γράφει το BasNews, ντόπιοι (Ιρακινοί) και ξένοι τζιχαντιστές αλληλοσκοτώθηκαν στη Μοσούλη.
Η “εμφύλια” μάχη μεταξύ τζιχαντιστών δόθηκε στη συνοικία Αλ Ιντισάρ (Al Intisar) της Μοσούλης, που βρίσκεται στα ανατολικά της πόλης.
Στις αψιμαχίες σκοτώθηκαν τρεις Αφγανοί τζιχαντιστές, εθελοντές στο Ισλαμικό Κράτος που βρίσκονταν στη Μοσούλη.
Αφορμή για τον μεταξύ τους σκοτωμό στάθηκε η διανομή πολεμοφοδίων, εξοπλισμού όπως και το μοίρασμα λαφύρων.
Οι ξένοι τζιχαντιστές που πολεμάνε στο Ιράκ και τη Συρία με το Ισλαμικό Κράτος υπολογίζονται σε 15.000, αλλά αυτή η μέτρηση είναι εδώ και μερικούς μήνες. Δεν αποκλείεται οι ξένοι εθελοντές να έχουν αυξηθεί κατά πολύ.























































