ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Εφημερίδα Charlie Hebdo, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Καλάσνικοφ, Παρίσι, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Ο Τραμπ κοινοποίησε εικόνα-προειδοποίηση για «καταιγίδα που πλησιάζει»
Αυτοκινητοπομπή αναχώρησε από τη Δυτ. Λιβύη για τη Γάζα - Τουρκικός στολίσκος με «ακτιβιστές» πλέει προς τη Γάζα
ΔΠΔ: Νέες εντάλματα σύλληψης κατά πέντε Ισραηλινών αξιωματούχων
Το Ιράν λανσάρει ψηφιακή πλατφόρμα πληρωμών για τη διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ
Παγκόσμιος συναγερμός για τον ιό Έμπολα- Πώς μεταδίδεται - Περιορισμένα τα θεραπευτικά εργαλεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο άτυχος αστυνομικός που έπεσε θύμα της τυφλής βίας των τζιχαντιστών σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ήταν αραβικής καταγωγής μουσουλμάνος. Πρόκειται για τον 42χρονο Αχμέντ Μεραμπέ, ο οποίος δέχθηκε τη χαριστική βολή στο κεφάλι από το καλάσνικοφ του ενός τζιχαντιστή, ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε πέσει στο πεζοδρόμιο τραυματισμένος από μία ριπή.
Υπενθυμίζεται ότι οι φανατικοί τζιχαντιστές κατά τη διάρκεια της τυφλής επίθεσης φώναζαν ότι πήραν εκδίκηση για τον προφήτη (Μωάμεθ) και «Αλλάχ Άκμπαρ», δηλαδή ο Αλλάχ είναι μεγάλος.
Ο θάνατος του Μεραμπέ κάνει το γύρο του κόσμου, με πολλά Μέσα να υπογραμμίζουν ότι η τυφλή θρησκευτική βία και η τζιχαντ των ακραίων ισλαμιστών οδήγησε στο θάνατο ενός ομόθρησκού τους.























































