ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εφημερίδα Charlie Hebdo, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Παρίσι,


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Βανς: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί «λίγο ακόμα» για να διασφαλιστεί ο «ευνουχισμός» του Ιράν σε βάθος χρόνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στην πρεσβεία της Γαλλίας στην Ουάσινγκτον για να υποβάλει τα σέβη του και να εκφράσει αλληλεγγύη προς τον λαό της Γαλλίας, μετά τη θανατηφόρα επίθεση από ενόπλους σε γαλλική εφημερίδα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άνθρωποι.
Λίγο μετά την επιστροφή του από το ταξίδι του στο Φοίνιξ, ο Ομπάμα συνοδευόμενος από την αυτοκινητοπομπή του μετέβη στη γαλλική πρεσβεία για να υπογράψει το βιβλίο συλλυπητηρίων. Εκεί παρευρέθηκε και ο πρέσβης της Γαλλίας, Ζεράρ Αρό.
Στο βιβλίο ο Ομπάμα εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τον γαλλικό λαό, μετά την επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hebdo.
«Ως σύμμαχοι εδώ και πολλούς αιώνες, στεκόμαστε δίπλα στους Γάλλους αδελφούς μας για να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει δικαιοσύνη και ότι ο τρόπος ζωή μας δεν είναι ανυπεράσπιστος. Οδεύουμε μαζί μπροστά γνωρίζοντας ότι ο τρόμος δεν συγκρίνεται με την ελευθερία και τα ιδανικά που υπερασπιζόμαστε – ιδεώδη που δίνουν ζωή στον κόσμο», έγραψε στο βιβλίο ο Αμερικανός ηγέτης.























































