ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισχυρό μήνυμα προς τον κόσμο χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου την πορεία κατά της τρομοκρατίας στο Παρίσι, στην οποία έλαβε μέρος.
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι θα ήθελε να δει ανάλογες αντιδράσεις και σε περιπτώσεις επιθέσεων κατά τζαμιών ή σε περιπτώσεις φαινομένων ισλαμοφοβίας. Διευκρίνισε ακόμη ότι οι τρομοκράτες δεν μεγάλωσαν σε μουσουλμανικές χώρες, αλλά στο Παρίσι και ότι αυτό το περιβάλλον πρέπει να εξετασθεί.
Πάντως υπήρξαν και αντιδράσεις για την παρουσία του Νταβούτογλου στην πορεία κατά της τρομοκρατίας, όπως και άλλων αξιωματούχων, όπως πχ. από την Αίγυπτο. Αυτοί που επέκριναν τις παρουσίες λένε ότι διαδήλωναν κατά της ελευθερίας αυτοί που επιβάλλουν λογοκρισία στα ΜΜΕ της χώρας του.























































