ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιράν: Ξέσπασαν μάχες με Μπαλούχους αυτονομιστές και ιρανικές δυνάμεις
Η ρομποτική σκούπα αποκάλυψε την απιστία της συζύγου, αλλά έστειλε τον σύζυγο στη φυλακή
Απόπειρα αεροπειρατείας σε πτήση της flydubai προς το Τελ Αβίβ: «Ακούσαμε κραυγές, το αεροπλάνο βούτηξε στο κενό»
Το Ιράν διέκοψε τη χρηματοδότηση της Χαμάς επειδή δεν κατάφερε εξέγερση στη Δυτ. Όχθη
Η Ρωσία προειδοποίησε τη Δανία για «κίνδυνο σοβαρού περιστατικού»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το 81% των Γερμανών θέλει την Ελλάδα έξω από το ευρώ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργεί στην ηλεκτρονική της σελίδα η γερμανική Frankfurter Allgemeine Zeitung .
Στο ερώτημα της δημοσκόπησης «Πρέπει η Ελλάδα να αποχωρήσει από το ευρώ;», σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, το 54% απαντά «Ναι, καλύτερα ένα τέλος με τρόμο παρά ένας τρόμος χωρίς τέλος» και το 27% απαντά «Ναι, δεν πρέπει να επιτρέπουμε στην Ελλάδα να μας εκβιάζει».
Συνολικά δηλαδή το 81% των Γερμανών δεν μας θέλουν στο ευρώ.
Το 13% δηλώνει «Όχι, η Ευρωζώνη είναι και μια κοινότητα αλληλεγγύης», ενώ το 6% «Όχι, η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο», συνολικά δηλαδή μόλις ένα 19% των Γερμανών είναι υπέρ της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη.
Ενδεικτικό πάντως του ενδιαφέροντος της γερμανικής κοινής γνώμης για τις εξελίξεις στην Ελλάδα είναι ότι έχουν καταγραφεί ως τώρα πάνω από 24.100 ψήφοι, ενώ σε αντίστοιχες δημοσκοπήσεις της FAZ σπανίως οι συμμετέχοντες φθάνουν τις 10.000.























































