ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καναδοί κομάντος “καθάρισαν” τζιχαντιστές στο βόρειο Ιράκ

Καναδοί κομάντος “καθάρισαν” τζιχαντιστές στο βόρειο Ιράκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καναδοί στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων συγκρούστηκαν με τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος στο βόρειο Ιράκ την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι Καναδοί, που εκπαιδεύουν τους Κούρδους μαχητές, είχαν επισκεφθεί την πρώτη γραμμή των Πεσμεργκά όταν βρέθηκαν να δέχονται σφοδρό βομβαρδισμό από όλμους και ασταμάτητα πυρά από οπλοπολυβόλα των τζιχαντιστών.

Οι Καναδοί απάντησαν στους τζιχαντιστές με ελεύθερους σκοπευτές, οι οποίοι και εξουδετέρωσαν με βολές που βρήκαν όλες στόχο τους φανατικούς που τους έπλητταν. Οι Καναδοί δεν έχασαν ούτε έναν άνδρα.

Πηγές του καναδικού στρατού επισημαίνουν ότι οι Καναδοί στρατιωτικοί βρίσκονται στο Ιράκ αποκλειστικά ως εκπαιδευτές των Κούρδων Πεσμεργκά και δεν έχουν εντολή να εμπλακούν σε μάχη. Αναγκάστηκαν να “καθαρίσουν” τους τζιχαντιστές επειδή βρέθηκαν σε άμυνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ – «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»

Η τουρκική MİT κανόνισε συνάντηση ισλαμιστών κυβερνητικών της Συρίας με φιλοϊρανούς ισλαμιστές της Χεζμπολάχ

DW: Το σκάνδαλο των funds πιέζει τον Ερντογάν

Το Ιράν διέκοψε τη χρηματοδότηση της Χαμάς επειδή δεν κατάφερε εξέγερση στη Δυτ. Όχθη

Ο Νετανιάχου προειδοποιεί για πιθανή επίθεση πριν από τις ισραηλινές εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr