ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδελφοί Μουσουλμάνοι - Μουσουλμανική Αδελφότητα, Αίγυπτος, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ισλαμιστές,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια φοιτήτρια στην Αίγυπτο σκοτώθηκε σήμερα σε επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές που υποστηρίζουν τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και υποστηρικτές της κυβέρνησης στην Αλεξάνδρεια, στις ακτές της Αιγύπτου στη Μεσόγειο, όπως ανακοίνωσε το αιγυπτιακό υπουργείο Υγείας.
Το Κόμμα Ελευθερίας και Δικαιοσύνης, ο πολιτικός βραχίονας της εκτός νόμου Αδελφότητας, ανέφερε στο Facebook ότι η νεκρή είναι η 17χρονη Σόντος Ρίντα Αμπού Μπακρ και κατηγόρησε στελέχη των αιγυπτιακών υπηρεσιών ασφαλείας ότι την πυροβόλησαν κατά τη διάρκεια μιας κινητοποίησης υποστηρικτών του.
Ένας αξιωματικός των υπηρεσιών ασφαλείας στην Αλεξάνδρεια ανέφερε ότι πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα στα επεισόδια ανάμεσα στους διαδηλωτές και κατοίκους της πόλης, διαψεύδοντας πως άνδρες των σωμάτων ασφαλείας άνοιξαν πυρ για να διαλύσουν διαδηλωτές.























































