ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μοσούλη, Πεσμεργκά, Τζιχαντιστές,


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ιστορική στιγμή στον Λευκό Οίκο: Ανθρωποειδές ρομπότ περπατά στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άγνωστοι κατέβασαν τις μαύρες σημαίες του Ισλαμικού Κράτους από κτίρια μέσα στη Μοσούλη και τις αντικατέστησαν με σημαίες του Κουρδιστάν και του Ιράκ.
Ο αξιωματούχος του Κουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος Σαΐντ Μαμουζίνι (Saed Mamuzini) είπε στο BasNews: “Την Παρασκευή πολίτες άρχισαν να κατεβάζουν τις μαύρες σημαίες και να αναρτούν τις σημαίες του Ιράκ και του Κουρδιστάν σε τουλάχιστον δέκα συνοικίες της Μοσούλης”.
“Τέσσερις από τις συνοικίες είναι η Ναμανίγια, η Ναμπί Γιουνίς, η Ρασίντ και η Μπαμπ Μπιζ. Αυτό δείχνει την πτώση της δημοτικότητας των τζιχαντιστών μέσα στην πόλη”, είπε ο Μαμουζίνι.
“Οι σημαίες κυμάτισαν για αρκετή ώρα, αλλά όταν το Ισλαμικό Κράτος τις εντόπισε, αμέσως τις κατέβασαν και εκτέλεσαν και πέντε αμάχους για παραδειγματισμό”, πρόσθεσε ο Μαμουζίνι.
Οι σημαίες υψώθηκαν στις δυτικές συνοικίες της Μοσούλης.
Οι Κούρδοι Πεσμεργκά δίνουν σκληρές μάχες με το Ισλαμικό Κράτος στα βόρεια της Μοσούλης και έχουν καταφέρει βαριές απώλειες στους τζιχαντιστές.























































