ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αστυνομία, Γαλλία, Εφημερίδα Charlie Hebdo, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Παρίσι, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Νίκος Δένδιας: Το όραμα είναι η Ελλάδα να γίνει παραγωγός οπλικών συστημάτων
Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)
Ο ηγέτης της Χαμάς Χάλεντ Μασάλ κάλεσε από την Τουρκία σε καταστροφή του Ισραήλ
Η Τουρκία μετέφερε νέα στρατεύματα στην τουρκο-κατεχόμενη βόρεια Συρία
Ρωσική προέλαση σε όλο το μέτωπο: Ο στρατηγός Γκερασίμοφ ανακοινώνει κύκλωση στο Μιρνοχράντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι γαλλικές αρχές στη Νίκαια ανέκριναν ένα οκτάχρονο αγόρι μετά το σχόλιο του μαθητή ότι εκφράζει την αλληλεγγύη του στους τζιχαντιστές Κουασί που αιματοκύλησαν την σατιρική εφημερίδα «Charlie Hebdo».
Η διεύθυνση του σχολείου του αγοριού εξέφρασε την ανησυχία της στις γαλλικές αστυνομικές αρχές όταν ο “Αχμέτ” αρνήθηκε να παραστεί στην τελετή μνήμης για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.
Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς ο διευθυντής του σχολείου, Μαρκές Οριέ, το αγόρι έσπευσε να δηλώσει ότι στηρίζει τα αδέρφια Κουασί, που σκότωσαν εν ψυχρώ 12 άτομα στη σατιρική εφημερίδα.
Από την πλευρά της η δικηγόρος του μαθητή, Σέφεν Γκουέζ, δήλωσε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο «BFMTV» ότι το παιδί, όταν ρωτήθηκε εάν είναι «Charlie», έδωσε την ακόλουθη απάντηση: «Είμαι από την πλευρά των τρομοκρατών γιατί είμαι ενάντια στα σκίτσα του προφήτη».
Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε τι σημαίνει για αυτό η λέξη «τρομοκρατία», το παιδί είπε πως δεν ξέρει τι είναι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Monde», η ανάκριση διήρκεσε τριάντα λεπτά.























































