ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με πηγές ασφαλείας, τουλάχιστον 12 άμαχοι σκοτώθηκαν την Παρασκευή το πρωί σε δύο βομβιστικές εκρήξεις που σημειώθηκαν στην κεντρική Βαγδάτη.
Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε στη συνοικία Μπαμπ αλ-Σάρκι και ακολούθησε έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, είπαν οι πηγές. Τουλάχιστον 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν στις επιθέσεις.
Στην περιοχή αυτή βρίσκεται μία μεγάλη αγορά κατά μήκος του ποταμού Τίγρη από την Πράσινη Ζώνη, όπου βρίσκονται τα περισσότερα κυβερνητικά κτίρια.
Οι βομβιστικές επιθέσεις είναι συχνό φαινόμενο στη Βαγδάτη, όπου οι σουνίτες τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο ελέγχει μεγάλες εκτάσεις εδαφών στο βόρειο και στο δυτικό Ιράκ, συχνά βάζουν στο στόχαστρό τους σιιτικές συνοικίες και πραγματοποιούν επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα.























































