ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΥΠΕΞ: Αποτροπιασμός για το νέο ειδεχθές έγκλημα από το Ισλαμικό Κράτος

ΥΠΕΞ: Αποτροπιασμός για το νέο ειδεχθές έγκλημα από το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον αποτροπιασμό του εκφράζει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών για τη νέα στυγερή δολοφονία του Ιάπωνα δημοσιογράφου Kenji Goto από τον αποκεφαλιστή Τζον του Ισλαμικού Κράτους.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ:

«Η αποτρόπαια δολοφονία του Ιάπωνα δημοσιογράφου Kenji Goto από τους εκτελεστές του Ισλαμικού Κράτους, αποτελεί άλλο ένα ειδεχθές έγκλημα της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης ενάντια σε αθώους πολίτες. Η Ελλάδα ήταν και είναι σταθερά ενάντια στη διεθνή τρομοκρατία.

Η απάνθρωπη αυτή ενέργεια δεν πρόκειται να κάμψει τις προσπάθειες της Διεθνούς Κοινότητας για την καταπολέμηση της βάρβαρης και αδιέξοδης τρομοκρατικής δράσης του ISIS. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και το λαό της Ιαπωνίας.

Η Ελλάδα, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες χώρες που συμμετέχουν στη Συμμαχία ενάντια στην τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού κράτους, θα συνεχίσει τις προσπάθειες, ώστε οι υπεύθυνοι αυτών των εγκλημάτων να αχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα

Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα

Διάσωση νεαρής Γιαζίντι μετά από 11 χρόνια σκλαβιάς στα χέρια του ISIS

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr