Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Ισλαμικό Κράτος η σύντροφος του τζιχαντιστή που αιματοκύλισε το Παρίσι

Στο Ισλαμικό Κράτος η σύντροφος του τζιχαντιστή που αιματοκύλισε το Παρίσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Χαγιάτ Μπουμεντιέν, η σύντροφος του τζιχαντιστή Αμεντί Κουλιμπαλί από το Ισλαμικό Κράτος που είχε καταλάβει το εβραϊκό παντοπωλείο στο Παρίσι στις 9 Ιανουαρίου, ομηρία που έληξε με τους τέσσερις νεκρούς, θεωρείται ότι ποζάρει ένοπλη με άλλους τζιχαντιστές σε νέο βίντεο που ανάρτησε το Ισλαμικό Κράτος.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το CNN, στο βίντεο με τίτλο «Ανατινάξτε τη Γαλλία 2», εμφανίζονται τζιχαντιστές να επευφημούν προηγούμενες επιθέσεις στη Γαλλία και να απευθύνουν κάλεσμα για νέες επιθέσεις.

Η Μπουμεντιέν, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι η γυναίκα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της από μια μαντίλα που βρίσκεται δίπλα στον άνδρα που μιλάει.

«Οι γαλλικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα η γυναίκα αυτή να είναι όντως η Χαγιάτ Μπουμεντιέν» δήλωσε η ίδια πηγή.

Μέχρι σήμερα η εκτίμηση των αρχών είναι ότι η Μπουμεντιέν βρίσκεται στη Συρία μετά την φονική επίθεση της 9ης Ιανουαρίου στην οποία έπεσε νεκρός ο σύντροφός της με τον οποίο είχαν ανταλλάξει όρκους σε θρησκευτική τελετή. Η Μπουμεντιέν έφτασε στη Συρία μέσω Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr