ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις της στο Σίδνεϊ ματαίωσαν μια επικείμενη επίθεση η οποία συνδέεται με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Η αποτροπή της επίθεσης έγινε μετά την σύλληψη δύο υπόπτων ανδρών.
«Όταν κάναμε την αναζήτηση των χώρων, εντοπίσαμε μερικά στοιχεία που βρίσκονταν εκεί, μεταξύ των οποίων ένα μεγάλο μαχαίρι, ένα κυνηγετικό μαχαίρι, μια σημαία που αντιπροσωπεύει την τρομοκρατική οργάνωση, καθώς επίσης και ένα βίντεο όπου εμφανιζόταν ένας άνδρας να μιλά για την εκτέλεση της επίθεσης» σημείωσε η αναπληρωτής αστυνομικός επίτροπος της Νέας Νότιας Ουαλίας Καθρίν Μπουρν στους δημοσιογράφους.
«Συλλέξαμε πληροφορίες, λάβαμε πρόσθετες πληροφορίες που ανέφεραν ότι η επίθεση ήταν επικείμενη και δράσαμε» συμπλήρωσε η αναπληρωτής αστυνομικός επίτροπος της Νέας Νότιας Ουαλίας.






















































