ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Τετάρτη, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από οβίδα που έπληξε υπαίθριο χώρο στάθμευσης λεωφορείων στο κέντρο της πόλης Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία, η οποία ελέγχεται από τους φιλορώσους αυτονομιστές, δήλωσαν πηγές των φιλορώσων αυτονομιστών.
Το πτώμα ενός άνδρα φαινόταν πίσω από το τιμόνι ενός μίνιμπας. Η οβίδα έπεσε πάνω στο όχημα από το υπόστεγο του σταθμού με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες το αυτοκίνητο και ένα άλλο που ήταν σταθμευμένο δίπλα του, είπε αυτόπτης μάρτυρας στο πρακτορείο Ρόιτερς.






















































