ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Νικολά Σαρκοζί,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πατρίκ Μπουισόν, ο σύμβουλος επικοινωνίας του Νικολά Σαρκοζί, ηχογραφούσε εν αγνοία του πρώην προέδρου τις συνομιλίες που είχαν, όπως αποκάλυψε ο γαλλικός Τύπος.
Η αποκάλυψη του σκανδάλου και η δημοσίευση αποσπασμάτων από τις συνομιλίες αυτές έχουν προκαλέσει σάλο στον πολιτικό κόσμο της Γαλλίας.
Πρωταγωνιστής αυτού του πρωτοφανούς σκανδάλου φέρεται ότι είναι ο 64χρονος Πατρίκ Μπουισόν, πρώην δημοσιογράφος του σκανδαλοθηρικού εντύπου Minute και ιστορικός που πρόσκειται στην άκρα δεξιά.
Πολλά μετριοπαθή στελέχη του δεξιού κόμματος UMP τον θεωρούν υπεύθυνο για την ήττα του Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές του 2012 απέναντι στον Σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ επειδή αυτός ήταν ο εμπνευστής της “ακροδεξιάς γραμμής” που ακολούθησε ο πρώην πρόεδρος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του.























































