Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο σκάνδαλο με τον Σαρκοζί στο επίκεντρο

Νέο σκάνδαλο με τον Σαρκοζί στο επίκεντρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Νικολά Σαρκοζί,

Ο Πατρίκ Μπουισόν, ο σύμβουλος επικοινωνίας του Νικολά Σαρκοζί, ηχογραφούσε εν αγνοία του πρώην προέδρου τις συνομιλίες που είχαν, όπως αποκάλυψε ο γαλλικός Τύπος.

Η αποκάλυψη του σκανδάλου και η δημοσίευση αποσπασμάτων από τις συνομιλίες αυτές έχουν προκαλέσει σάλο στον πολιτικό κόσμο της Γαλλίας.

Πρωταγωνιστής αυτού του πρωτοφανούς σκανδάλου φέρεται ότι είναι ο 64χρονος Πατρίκ Μπουισόν, πρώην δημοσιογράφος του σκανδαλοθηρικού εντύπου Minute και ιστορικός που πρόσκειται στην άκρα δεξιά.

Πολλά μετριοπαθή στελέχη του δεξιού κόμματος UMP τον θεωρούν υπεύθυνο για την ήττα του Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές του 2012 απέναντι στον Σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ επειδή αυτός ήταν ο εμπνευστής της “ακροδεξιάς γραμμής” που ακολούθησε ο πρώην πρόεδρος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνάντηση Ζελένσκι-Μακρόν: Ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ώριμες για ειρήνη

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Ουκρανία: Το Κίεβο «συμφωνεί σε ειρηνευτικό σχέδιο» με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ

Ευρωπαϊκή αντιπρόταση για την Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις αντί παραχώρηση εδαφών, ρωσικές αποζημιώσεις και εκλογές

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι το Ισραήλ αγοράζει γη στην κατεχόμενη Κύπρο – «Η Κύπρος προστίθεται στο μενού του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού που στήνεται στην περιοχή μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr