ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χιλιάδες Ιταλοί βγήκαν στους δρόμους της Ρώμης το απόγευμα του Σαββάτου να διαδηλώσουν την αλληλεγγύη τους προς την Ελλάδα.
Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα υπέρ της Ελλάδας, ενώ κρατούσαν ελληνικές σημαίες και της ιταλικής Λίστας Τσίπρα.
Με κεντρικό σύνθημα «από τη σωστή πλευρά», οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν την πορεία τους στην ιταλική πρωτεύουσα από την πλατεία της Ανεξαρτησίας και πορεύτηκαν προς το Κολοσσαίο.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν μέλη του συνδικάτου Cgil, των κομμάτων SEL, Αριστερά Οικολογία και Ελευθερία, Κομμουνιστική Επανίδρυση και μέλη της αριστερής πτέρυγας του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος.
Οι δρόμοι «κοκκίνισαν» από τις σημαίες της Altra Europa con Tsipras, ενώ δεκάδες ήταν τα πανό που έγραφαν «κατά της λιτότητας».
Την ίδια ώρα, το νέο ραντεβού έχει δοθεί για την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 17:00 (ώρα Ελλάδος) και συμμετοχή θα υπάρχει από όλες σχεδόν τις ελληνικές πόλεις, πάρα πολλές ευρωπαϊκές, αλλά και από Βραζιλία και Νέα Υόρκη.























































