Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος στόχος βομβαρδισμών από τη Λιβύη

Το Ισλαμικό Κράτος στόχος βομβαρδισμών από τη Λιβύη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσε σήμερα η πολεμική αεροπορία της Λιβύης, όπως μεταδίδει το αραβικό δίκτυο Al Arabiya.

Οι βομβαρδισμοί από την αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης αποτελούν αντίποινα για τις σημερινές επιθέσεις αυτοκτονίας στην πόλη Κουμπάχ της ανατολικής Λιβύης, κατά τις οποίες περίπου 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 70 τραυματίστηκαν όταν παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν στην Κουμπάχ.

Το Ισλαμικό, το οποίο αποτελεί παράρτημα της Αλ Κάιντα στο Ιράκ, έχει καταλάβει μεγάλα τμήματα τόσο του ιρακινού, όσο και του συριακού εδάφους, ενώ πρόσφατα επεκτάθηκε και στη Λιβύη που ταλανίζεται από εμφύλιο πόλεμο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο

Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)

Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί

Οι IDF εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουν τα πλήγματα στο σύνολο σχεδόν της πολεμικής βιομηχανίας του Ιράν

Οι IDF ανακοίνωσαν ότι βομβάρδισαν στην Τεχεράνη το αρχηγείο παραγωγής ναυτικών εξοπλισμών και πλοίων του Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr