ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Άγαλμα, Αρχαιολογία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Τζιχαντιστές,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εξόριστος κυβερνήτης της Μοσούλης, Ασίλ Νουγιάιφι, δήλωσε σε συνέντευξή του, ότι ελάχιστα ήταν τα αρχαία αντικείμενα που κατέστρεψαν οι τζιχαντιστές στο Μουσείο της Μουσούλης, γιατί τα περισσότερα από αυτά, σχεδόν όλα, έχουν μεταφερθεί στο Εθνικό Μουσείο της Βαγδάτης μετά τον πόλεμο του 2003.
Αυτά τα οποία κατέστρεψαν οι εξτρεμιστές από το Ισλαμικό Κράτος και η δράση τους καταγράφηκε σε βίντεο, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά αντίγραφα των πρωτότυπων που έχουν απομακρυνθεί πριν από 12 χρόνια.
Ο Νουγιάϊφι (φωτό δίπλα) κατηγόρησε τους τζιχαντιστές ότι έχουν κλέψει τουλάχιστον επτά έργα τέχνης (αυτά που δεν ήταν αντίγραφα τα έκλεψαν για να τα πουλήσουν).
Ο ίδιος είπε ότι η UNESCO έχει ειδοποιηθεί καθώς και διεθνείς οίκοι δημοπρασιών, ώστε να μην διαπραγματευθούν με τους αντιπροσώπους των τζιχαντιστών, διαβάζουμε στο Βαλκανικό Περισκόπιο.























































