Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επεισόδιο των Σίμπσονς (2001) είχε προβλέψει τον πόλεμο στη Συρία δέκα χρόνια πριν (βίντεο)

Επεισόδιο των Σίμπσονς (2001) είχε προβλέψει τον πόλεμο στη Συρία δέκα χρόνια πριν (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αιγυπτιακός τηλεοπτικός σταθμός ισχυρίστηκε ότι ένα επεισόδιο από τους Σίμπσονς, το οποίο δημιουργήθηκε το 2001, αποδεικνύει ότι ο πόλεμος στη Συρία και η Αραβική Άνοιξη είναι αμερικανική συνωμοσία.

Στο απόσπασμα του επίμαχου επεισοδίου των Σίμπσονς, όπου δυτικά αεροπλάνα βομβαρδίζουν Άραβες, πάνω σε ένα τζιπ είναι ζωγραφισμένη η σημαία της συριακής αντιπολίτευσης.

Το θέμα βεβαίως εδώ είναι, σύμφωνα με την αιγυπτιακή τηλεόραση, ότι το επεισόδιο δημιουργήθηκε το 2001 και η συριακή αντιπολίτευση, ένοπλη και με αυτή τη σημαία, εμφανίστηκε μετά το 2011, δηλαδή δέκα χρόνια μετά.

Το ρεπορτάζ έπαιξε στο αιγυπτιακό κανάλι Αλ Ταχρίρ στις 4 Μαΐου 2014.

Η δημοσιογράφος λέει εισαγωγικά: “Το βίντεο που πρόκειται να παρακολουθήσετε, φιγούρες κινουμένων σχεδίων χορεύουν, πετάνε μαχητικά αεροπλάνα και βομβαρδίζουν κάτι που πρέπει να είναι η Συρία, γιατί υπάρχουν άλλα κινούμενα σχέδια, στο έδαφος, με αραβική εμφάνιση και η σημαία της συριακής αντιπολίτευσης εμφανίζεται πάνω σε ένα από τα οχήματα. Ας δούμε το βίντεο, το οποίο φανερώνει ότι κάτι συμβαίνει στη Συρία που ήταν προμελετημένο”.

Και συνεχίζει η δημοσιογράφος: “Η σημαία που εμφανίστηκε πάνω στο όχημα, όπου έπεφταν οι βόμβες, είναι η σημαία της συριακής αντιπολίτευσης. Αυτό το επεισόδιο είναι από το 2001, πολύ πριν δηλαδή υπάρξει αυτό που σήμερα ονομάζεται συριακή αντιπολίτευση. Η σημαία δημιουργήθηκε πολύ πριν τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα. Για αυτό οι άνθρωποι στο Facebook λένε ότι πρόκειται για συνωμοσία. Το 2001 δεν υπήρχε αυτό το πράγμα, δηλαδή η σημαία της συριακής αντιπολίτευσης”.

free_syrian_army Στρατιώτες της αντιπολίτευσης, του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, με τη χαρακτηριστική σημαία τους, που όντως εμφανίζεται στο επεισόδιο των Σίμπσονς δέκα χρόνια πριν το ξέσπασμα του εμφυλίου στη Συρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην σύζυγος οπλαρχηγού του ISIS κατηγορείται για βιασμούς σκλάβας Γιαζίντι

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Ο Ερντογάν αφού συνάντησε τον τζιχαντιστή Χανίγιε μετά είδε και τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr