ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αποκεφαλισμός, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τικρίτ, Φωτογραφίες,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου ότι αποκεφάλισε τέσσερις άνδρες οι οποίοι είχαν στρατολογηθεί στις δυνάμεις των εθελοντών παραστρατιωτικών που πολεμούν στο πλευρό των κυβερνητικών δυνάμεων στην ιρακινή επαρχία Σαλαχεντίν, αναρτώντας σήμερα σειρά φωτογραφιών στο Διαδίκτυο.
Οι φωτογραφίες δείχνουν τέσσερις μαυροντυμένους άνδρες, γονατισμένους σε ερημικό δρόμο και πίσω τους, όρθιους αποκεφαλιστές να κρατούν μαχαίρι. Άλλες εικόνες δείχνουν στη συνέχεια τον αποκεφαλισμό.
Οι λεζάντες αναφέρουν ότι οι εκτελέσεις έγιναν στην επαρχία Σαλαχεντίν, όπου ο ιρακινός στρατός και η αστυνομία, με την υποστήριξη συμμαχικών πολιτοφυλακών, άρχισαν πριν από δύο εβδομάδες ευρείας κλίμακας επιχείρηση για την ανακατάληψη από το Ισλαμικό Κράτος της πόλης Τικρίτ.
Μετά την ταχεία επέλαση της σουνιτικής τζιχαντιστικής οργάνωσης στο βόρειο και δυτικό Ιράκ πριν από εννέα μήνες, απέναντι σε έναν υπό διάλυση στρατό, το Ισλαμικό Κράτος επιβάλλει το δικό του νόμο και αυξάνει τις ωμότητες στις περιοχές που τελούν υπό τον έλεγχό του, όπως και στα εδάφη που έχει καταλάβει στη γειτονική Συρία.























































