ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ζεχρά Ντουμάν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,


















































Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί
Δημοσκόπηση Metron Analysis: ΝΔ στο 25%, ΕΛΑΣ στο 14,1%, ΠΑΣΟΚ στο 9,4% - Η πρόθεση για Σαμαρά
Ριζικές ανατροπές στις πολυκατοικίες: Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και διαχειριστές
Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια
Θεσσαλονίκη-Παναγιώτης Νέστορας: «Το γκαζάκι είναι σαν σφαίρα» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια Αυστραλέζα τζιχαντίστρια χήρα, ο “καλός” της τζιχαντιστής σκοτώθηκε σε μάχη, έχει δημιουργήσει μεγάλο θέμα στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες που ανάρτησε από το Ισλαμικό Κράτος με εκείνη και άλλες τζιχαντίστριες να ποζάρουν ένοπλες, κάνοντας ζωή “πέντε αστέρων” και να δηλώνουν διψασμένες για το αίμα δυτικών.
Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν σε ένα λογαριασμό στο Twitter ο οποίος θεωρείται ότι ανήκει στη Ζεχρά Ντουμάν (Zehra Duman), μια νεαρή φανατικιά που εγκατέλειψε τη Μελβούρνη για να πάει στο Ισλαμικό Κράτος.
Οι γυναίκες ποζάρουν οπλισμένες μπροστά σε μια λευκή BMW, καλυμμένες από την κορυφή μέχρι τα νύχτα με τους μουσουλμανικούς χιτώνες.
Σε ένα tweet αναφέρεται: “ΗΠΑ και Αυστραλία, πώς αισθάνεστε ότι και οι 5 από εμάς γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στα εδάφη σας και τώρα είμαστε διψασμένες για το αίμα σας;”.
Ο πατέρας της τζιχαντίστριας, Ντουβάτ Ντουμάν, δήλωσε στη Herald Sun ότι “η κόρη μου πρέπει να έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου, δεν ήταν έτσι πριν μερικούς μήνες”.























































