ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τεράστια αποστολή αμερικανικού στρατιωτικού υλικού έφτασε στο λιμάνι της Χάιφα
Αλέξης Τσίπρας: Έτσι θα κυβερνήσω! 20 άξονες κοινωνικής δικαιοσύνης - Για τον λαό και την πατρίδα με πολιτική αρετή και
Ξέφυγε ο τουρκεμένος Κούρδος γενίτσαρος Φιντάν κι απείλησε με πόλεμο το Ισραήλ
Η Χαλκιδική στις φλόγες και ένας «εκσυγχρονιστής» Σκέρτσος κάνει «στατιστική αλχημεία» - Απέχθεια της ΕΛ.Α.Σ. για τον σημιτικό πρώην ΠΑΣΟΚο
Η ΕΛ.Α.Σ. «τσάκισε» τις προχειρότητες του «εκσυγχρονιστή» Πιερρακάκη: Δεν θα επιτρέψουμε «την επικράτηση σκοπιμοτήτων και ασυδοσίας στο χώρο της ανώτατης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεύτερη πυρκαγιά ξέσπασε μέσα σε λίγες ώρες σε κτίριο στη Νέα Υόρκη, καθώς ένας ολόκληρος όροφος σε εξαόροφο στη συμβολή της 1ης Λεωφόρου με την 66η οδό τυλίχθηκε στις φλόγες.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις μετά από πολύωρη μάχη κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ περίοικοι ανέφεραν ότι στο κτήριο ετοιμαζόταν να στεγαστεί μαγαζί Dunkin’ Donuts.
Να θυμίσουμε ότι την Πέμπτη το βράδυ (ώρα Ελλάδας) ένα συγκρότημα τεσσάρων κτιρίων όπου στεγάζονται 49 διαμερίσματα, έπιασε φωτιά, στην περιοχή East Village στο Μανχάταν, ενώ λίγο νωρίτερα, ο εκκωφαντικός ήχος μιας έκρηξης είχε σπείρει τον πανικό στη γύρω περιοχή.
Σύμφωνα με τα στοιχεία η έκρηξη προήλθε από διαρροή αερίου στο εστιατόριο Sushi Park που βρισκόταν στο ισόγειο ενός εκ των κτιρίων.























































