ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε πώς τιμώρησε ο Αλλάχ αυτό τον τζιχαντιστή που πανηγύριζε (βίντεο)

Δείτε πώς τιμώρησε ο Αλλάχ αυτό τον τζιχαντιστή που πανηγύριζε (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε ένας τζιχαντιστής της Αλ Νούσρα, δηλαδή του συριακού βραχίονα της Αλ Κάιντα, πανηγυρίζει στην κάμερα την άλωση της πόλης Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία.

Με το γνωστό ύφος των τζιχαντιστών βγάζει “λόγο” (ίσως και κήρυγμα) με το δάχτυλο υψωμένο, ποζάροντας μπροστά στο κυβερνείο της πόλης.

Γύρω του τον ακούν οι όμοιοί του, όταν ξαφνικά του… έρχεται από εκεί που δεν την περιμένει. Δείτε το βίντεο:

Η Ιντλίμπ είναι η δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας στη Συρία που πέφτει στα χέρια τζιχαντιστών. Η πρώτη ήταν η Ράκα, που την κατέλαβε το Ισλαμικό Κράτος και την έχει ανακηρύξει “πρωτεύουσά” του.

Η Ιντλίμπ πριν τον πόλεμο είχε 200.000 κατοίκους. Στη συνέχεια ο πληθυσμός της αυξήθηκε αισθητά από πρόσφυγες γύρω περιοχών που αναζήτησαν ασφάλεια “εντός των τειχών”.

Από το Σάββατο το μεσημέρι η Ιντλίμπ αλώθηκε από την Αλ Νούσρα και συμμαχικές τζιχαντιστικές της οργανώσεις. Ωστόσο, κάποιοι θύλακες αντίστασης του συριακού στρατού φαίνεται ότι ακόμα μάχονται στην πόλη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου κατά Ευρώπης για κατευνασμό των τζιχαντιστών

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

Αυστραλία: 65χρονος κατηγορείται ως προπαγανδιστής της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS)

Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας

Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος – Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από Ελλάδα και Κύπρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr