Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκαλύψεις Μirror: Πώς κατάφερε ο Λούμπιτς να διώξει από το πιλοτήριο τον πιλότο

Αποκαλύψεις Μirror: Πώς κατάφερε ο Λούμπιτς να διώξει από το πιλοτήριο τον πιλότο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον παρανοϊκό πιλότο Αντρέας Λούμπιτς.

Μπορεί να έχουν περάσει δύο εβδομάδες από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στις γαλλικές Άλπεις, ωστόσο, πληροφορίες αναφορικά με τον συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus 320 της γερμανικής εταιρείας Germanwings, συνεχίζουν να έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας το μέγεθος της τραγωδίας, αλλά και την ψυχοσύνθεση του 27χρονου μακελάρη, ο οποίος πήρε τις ζωές 149 ανθρώπων.

Τα νέα στοιχεία θέλουν τον Λούμπιτς να είχε σχεδιάσει διεξοδικά το δολοφονικό σχέδιό του, αφού σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο νεαρός φέρεται να είχε ρίξει διουρητικά χάπια στον καφέ του πιλότου του αεροσκάφους, Πάτρικ Σόντενχέιμερ, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι ο άτυχος άντρας θα χρησιμοποιούσε αναμφίβολα στην τουαλέτα του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Για να φέρει εις πέρας το σχέδιό του ο 27χρονος έπρεπε να διώξει από το πιλοτήριο τον πιλότο και τα κατάφερε.

Ο Λούμπτις, όχι μόνο έριξε διουρητικά στον καφέ του Σόντενχέιμερ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταγραφέας συνομιλιών του πιλοτηρίου, «έδειξε» ότι προσπαθούσε να πείσει τον πιλότο να βρει χρόνο για να πάει στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Mirror», η οποία επικαλείται Γερμανούς αξιωματούχους, οι παραπάνω πληροφορίες προέκυψαν, μεταξύ άλλων, από τα στοιχεία που κατάφεραν οι γερμανικές αρχές να αποκομίσουν από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που είχε στο σπίτι του ο συγκυβερνήτης του Airbus 320.

Περισσότερες πληροφορίες από τα στοιχεία που βρέθηκαν στον υπολογιστή του Λούμπιτς αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα την επόμενη εβδομάδα, αν και οι ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση αρνήθηκαν -για την ώρα- να κάνουν κάποιο σχόλιο αναφορικά με τα νέα δημοσιεύματα για την τραγωδία.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό, όμως, είναι ότι ο Λούμπιτς, έψαχνε να βρει στοιχεία στο Διαδίκτυο για τη «διπολική διαταραχή», τη «μανιοκατάθλιψη» και τις «ημικρανίες».

Πάντως, εκτός από τις κινήσεις του Λούμπιτς, ο καταγραφέας συνομιλιών του αεροσκάφους αποκάλυψε και ότι ο άτυχος πιλότος πάλεψε με όλη του τη δύναμη για να ανοίξει την πόρτα του πιλοτηρίου, όταν ο 27χρονος πήρε τον έλεγχο του αεροσκάφους.

Ο έμπειρος πιλότος, ο οποίος ανυπομονούσε να επιστρέψει στο σπίτι του για να βρεθεί ξανά με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του, χρησιμοποίησε ακόμη ακόμη και ένα τσεκούρι για να σώσει το Airbus, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανησυχία για την ασφάλεια των αεροπλάνων Boeing

NASA και Boeing κατασκευάζουν «πράσινο» επιβατηγό αεροσκάφος

Περιπέτεια στον αέρα για τον Στ. Κασσελάκη – Το αεροπλάνο του δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στη Ρόδο

Πανηγυρίζουν στην Τουρκία για την προμήθεια των F-16 από τις ΗΠΑ

Ρωσία: Η Ουκρανία έκανε τρομοκρατική επίθεση και έριξε το μεταγωγικό με τους 74 επιβάτες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr