ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς, απέστειλε νότα διαμαρτυρίας στην αλβανική πρεσβεία στο Βελιγράδι, για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, για εθνική ενοποίηση του Κοσσυφοπεδίου και της Αλβανίας.
Στην νότα διαμαρτυρίας αναφέρεται ότι “οι απόψεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας είναι απαράδεκτες για τη Σερβία. Αποτελούν μια άλλη προκλητική δήλωση απο ανώτατους εκπροσώπους της αλβανικής πολιτικής, η οποία προκαλεί να επιδεινώσει τις σχέσεις μεταξύ της Σερβίας και της Αλβανίας και απειλεί τη σταθερότητα στην περιοχή”.
Στην νότα αναφέρεται, επίσης, ότι το υπουργείο Εξωτερικών της Σερβίας, απέστειλε επιστολή στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, και έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες σε όλες τις αποστολές και πρεσβείες στο εξωτερικό.
Οι δηλώσεις Ράμα στα μέσα ενημέρωσης της Πρίστινας, ότι το Κόσοβο και η Αλβανία θα ενωθούν με τον κλασικό τρόπο εάν η ΕΕ δεν ανοίξει το δρόμο για την ολοκλήρωση και την απελευθέρωση του καθεστώτος θεωρήσεων για τους Κοσοβάρους πολίτες, προκάλεσαν αντιδράσεις και από εκπροσώπους της ΕΕ και η εκπρόσωπός της, Μάγια Κοτσιγιάντσιτς, τις χαρακτήρισε απαράδεκτες.























































