ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκοτώθηκε το μοντέλο που είχε γίνει τζιχαντιστής στο Ισλαμικό Κράτος

Σκοτώθηκε το μοντέλο που είχε γίνει τζιχαντιστής στο Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κλάμα και οδυρμός μεγάλος στο χαλιφάτο… Οι τζιχαντίστριες σκίζουν τις μπούρκες τους. Ο 25χρονος Σάρκι Τζάμα (Sharky Jama), πρώην μοντέλο από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας που εγκατέλειψε τις πασαρέλες για να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος, σκοτώθηκε σε μάχη στη Συρία, όπως μετέδωσαν τοπικά Μέσα την Πέμπτη.

Τον Σάρκι Τζάμα σας τον είχαμε παρουσιάσει όταν είχε καταταχθεί, εδώ: Εγκατέλειψε το μόντελινγκ για να γίνει τζιχαντιστής στο Ισλαμικό Κράτος

Ο Σάρκι Τζάμα, που ζούσε μέχρι πρότινος στη Φαλούτζα του Ιράκ, η οποία κατέχεται από το Ισλαμικό Κράτος, σκοτώθηκε σε μάχη στη Συρία.

Ο πατέρας του, Ντάντα Τζάμα, έλαβε τηλεφώνημα από κάποιον άγνωστο που του είπε ότι βρίσκεται στη Συρία και του ανακοίνωσε τον θάνατο του γιου του.

“Αρχικά έλαβε γραπτό μήνυμα και στη συνέχεια τηλεφώνημα από τη Συρία, από κάποιον που του είπε ότι ο γιος του σκοτώθηκε. Αμέσως μετά ο πατέρας κάλεσε πίσω στον αριθμό που τον είχαν καλέσει, επειδή ήθελε να μάθει περισσότερα για τον γιο του, αλλά βγήκε τηλεφωνητής”, μετέδωσε το SBS, το σομαλικό ραδιόφωνο και ο δημοσιογράφος Ιμπραχίμ Μοχάμεντ.

Εν τω μεταξύ το Υπουργείο Εξωτερικών και Εμπορίου της Αυστραλίας δεν έχει επιβεβαιώσει τον θάνατο του Τζάμα, αναφέροντας ότι η δυνατότητά του να διασταυρώσει την πληροφορία είναι περιορισμένη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ ως «ερωμένη» της Μέσης Ανατολής: Επιθυμητό κεκλεισμένων των θυρών, αποδιωγμένο στο προσκήνιο

Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος

Φιλοτουρκικό levant24: Οι σχέσεις Τουρκίας-Συρίας προκαλούν «ανησυχίες» στο Ισραήλ

Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)

Ο Ερντογάν παριστάνει τον μεγάλο αφέντη της περιοχής και έδωσε εντολές στον Τραμπ – Τι είπε για Συρία, Λίβανο, Γάζα, Λιβύη – Κάλεσε την Αίγυπτο να ενταχθεί στη Συμφωνία της Μέκκας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr