ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν ανησυχεί μην χάσει κατεχόμενα νησιά στον Κόλπο κι απειλεί τα Εμιράτα (ΗΑΕ)
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία
Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δυο ημίγυμνες και αγέρωχες Ρωσίδες, αψηφώντας το ψύχος και τα χιόνια, ποζάρουν αγκαλιάζοντας μια άγρια αρκούδα 635 κιλών.
Τα γενναία μοντέλα, Maria Sidorova και Lidia Fetisova, φιλούν και αγκαλιάζουν μια αληθινή γιγαντόσωμη αρκούδα, ονόματι Stephen.
«Θέλαμε να δείξουμε τη φυσική αρμονία μεταξύ των ανθρώπων και των αρκούδων», δήλωσε η φωτογράφος Olga Barantseva, η οποία έκανε τη φωτογράφιση σε μια τοποθεσία λίγο έξω από τη Μόσχα.
«Πρέπει όλοι να ζήσουμε μαζί, πλάι-πλάι σε αρμονία και δεν πρέπει να κυνηγάμε όσους ζουν στο δάσος», συμπλήρωσε.
Ο ιδιοκτήτης της αρκούδας, Yuriy Panteleenko, έσωσε το άγριο αυτό ζώο ύψους δυο μέτρων από τα χέρια κυνηγών. Ο Panteleenko έπεισε το άγριο ζώο να ποζάρει δίνοντας του το αγαπημένο του φαγητό -μοτσαρέλα και μπισκότα
«Στην αρχή ήμουν φοβισμένη, αλλά μόλις αγκάλιασα την αρκούδα ένιωσα τη ζεστασιά της και το πόσο μαλακή ήταν η γούνα της» δήλωσε η Maria Sidorova.























































