ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έτοιμοι για πόλεμο οι τουρκικοί S-400 - Έπεσαν οι φερετζέδες
Πολεμικά πλοία Ελλάδας και Ισραήλ σε κοινή άσκηση στην Ανατ. Μεσόγειο - Ελληνικά και ισραηλινά κανόνια απέναντι στους μιγάδες εκτουρκισμένους
Εμετικοί νεο-οθωμανοί πειρατές! Λένε ότι ΔΕΝ ανήκουν στην Ελλάδα Ρω και Στρογγύλη - Η ορδή προκαλεί την ελληνοϊσραηλινή οργή
Ο «Οπλίτης-Πολίτης» αλλάζει τη στρατιωτική θητεία - Ενεργός εφεδρεία, drones και Τεχνητή Νοημοσύνη
Στη δημοσιότητα η πλατφόρμα οικονομικής ενίσχυσης της ΕΛ.Α.Σ. - Η ΕΛ.Α.Σ. κάνει τη διαφάνεια πράξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο σεισμός του Νεπάλ έχει πλήξει 8 εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ περισσότερο από 1,4 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν επείγουσα ανάγκη αρωγής, τροφίμων, πόσιμου νερού, στέγης, σύμφωνα με εκτιμήσεις που περιλαμβάνονται σε έκθεση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Οι διασώστες και το προσωπικό των οργανώσεων αρωγής αγωνίζονται για να αντεπεξέλθουν στο μέγεθος της καταστροφής.
Η διεθνής βοήθεια αρχίζει να φθάνει στο Νεπάλ. Φορτία τροφίμων, ιατροφαρμακευτικού υλικού, σκηνές, κουβέρτες συγκεντρώνονται στο αεροδρόμιο του Κατμαντού, όμως η μεταφορά και η διανομή τους καθυστερεί εξαιτίας της χαώδους κατάστασης, της έλλειψης προσωπικού για τη μεταφορά των προμηθειών, της καταστροφής του οδικού δικτύου, της διακοπής των τηλεπικοινωνιών που καθιστά εξαιρετικά δύσκολο τον συντονισμό των επιχειρήσεων αρωγής.























































