Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη! Μητέρα ξύπνησε ενώ τη βίαζε ο 14χρονος γιος της

Φρίκη! Μητέρα ξύπνησε ενώ τη βίαζε ο 14χρονος γιος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα πιο νοσηρά μυαλά ξεπερνά η υπόθεση μίας γυναίκας από το Μπλακπουλ, που σύμφωνα με κατάθεσή της στις Αρχές ξύπνησε ενώ τη βίαζε ο γιος της.

Άπαντες έμειναν με ανοιχτό το στόμα στο δικαστήριο, όταν η μητέρα προκάλεσε σοκ με την κατάθεσή της και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Στην αρχή, η γυναίκα νόμιζε πως το έβλεπε στον ύπνο της αλλά ξύπνησε και συνειδητοποίησε πως το αγόρι βρισκόταν όντως στο κρεβάτι της. Τότε άρχισε να ουρλιάζει, όπως τόνισε ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο 14χρονος γιος της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε φαρμακευτική θεραπεία για διαταραχή προσοχής και υπερκινητικότητα, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η βρετανική Mirror για την υπόθεση, ενώ τονίζει ότι ο 14χρονος επί σειρά ετών ως παιδί συνήθιζε να σκαρφαλώνει στο κρεβάτι της μητέρας του.

Το αγόρι αρνήθηκε τις κατηγορίες για βιασμό. Ο συνήγορός του στο δικαστήριο σημείωσε ότι «δεν τίθεται κανένα θέμα συναίνεσης ή μη. Υπάρχει ο ισχυρισμός πως υπήρξε διείσδυση και η άρνηση του κατηγορούμενου ως προς αυτή την τοποθέτηση».

«Το αγόρι ισχυρίζεται ότι το κρεβάτι του δεν τον βόλευε και έτσι πήγε και ξάπλωσε με τη μητέρα του. Θα σας πει πως αναγνώρισε πως η μητέρα του φορούσε μόνο τα εσώρουχά της και πως ξάπλωσε δίπλα της με το χέρι του να την αγκαλιάζει. Θα επιχειρήσει να παρουσιάσει μια αθώα εξήγηση για την παρουσία του στο κρεβάτι της. Είτε είχε πιει είτε όχι, ξάπλωσε στο κρεβάτι με τη μητέρα του», σημείωσε ο εισαγγελέας.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν άνοιξα τα μάτια μου ο γιος μου ήταν εκεί. Δεν ξέρω τι του είπα, μόνο φύγε από εδώ» τονίζει η μητέρα του, ενώ σημειώνει ότι «κρατούσα τα σεντόνια και προσπαθούσα να καταλάβω τι διάολο είχε συμβεί. Πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Μήπως υπνοβατούσε, αν ήξερε τι έκανε. Τώρα πλέον αναρωτιέμαι αν έχει καταλάβει άραγε τι έχει συμβεί».

Παράλληλα, η μητέρα εξήγησε στις Αρχές ότι ο γιος της τον τελευταία χρόνο είχε γίνει πολύ επιθετικός απέναντί της, με την ίδια να προσπαθεί να τον τιμωρήσει για τη συμπεριφορά του.

Η δίκη στο δικαστήριο του Μπλακπουλ συνεχίζεται…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Αμερικανοί και Βρετανοί κατέρριψαν περισσότερα από 100 ιρανικά ντρόουν

Το Ιράν έτοιμο να χτυπήσει το Ισραήλ – Κίνδυνος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr