ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρόσβαση στο Facebook είναι πλέον απαγορευμένη για τους 10.000 κατοίκους του Ναούρου.
Η κυβέρνηση στο νησί-κουκίδα στο χάρτη, είναι η τρίτη μικρότερη χώρα στον κόσμο, αποφάσισε να επιβάλει ένα ευρύτερο πλάνο λογοκρισίας στο διαδίκτυο, ξεσηκώνοντας ακτιβιστές και αντιπολίτευση, οι οποίοι κάνουν λόγο για πρακτικές δικτατορίας.
Στόχος υποτίθεται του πλάνου είναι η πάταξη των πορνογραφικών σελίδων, ιδιαίτερα εκείνων που περιλαμβάνουν εικόνες παιδιών. Ομως, πολλοί πιστεύουν ότι ο πραγματικός στόχος της κυβέρνησης είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι χρήστες ασκούν έντονη κριτική στο έργο της.
Δεν είναι η μόνη απόφαση που ξεσήκωσε αντιδράσεις στο μικροσκοπικό νησί του Ειρηνικού Ωκεανού. Η κυβέρνηση έκρινε επίσης ότι πρέπει να μπουν περιορισμοί στο πού και πότε μπορούν να διαδηλώνουν οι πολίτες.























































