Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο νήμα θα κριθεί ο νικητής των εκλογών στην Βρετανία

Στο νήμα θα κριθεί ο νικητής των εκλογών στην Βρετανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκληρή “μάχη” γίνεται στην Βρετανία μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Guardian, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Πέμπτη.

Η νέα δημοσκόπηση του ινστιτούτου ICM δίνει ακριβώς το ίδιο ποσοστό στους Συντηρητικούς του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και τους Εργατικούς του Εντ Μίλιμπαντ, με 35%, ενώ η προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας έδειχνε ότι οι Συντηρητικοί προηγούνταν με διαφορά τριών μονάδων.

Παράλληλα, το αντιευρωπαϊκό Κόμμα Ανεξαρτησίας (UKIP) εμφανίζεται να υποχωρεί κατά δύο μονάδες και να πέφτει στο 11%, ενώ οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες, οι εταίροι του Κάμερον στον κυβερνητικό συνασπισμό, διατηρούν το ποσοστό τους στο 9%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ μίλησε με τους «αδύναμους» Μερτς, Μακρόν και Στάρμερ για την Ουκρανία

Επιστημονική επανάσταση: Νέα γονιδιακή θεραπεία εξαφανίζει επιθετικές μορφές λευχαιμίας

Έκτακτη σύσκεψη των «προθύμων» μετά την «κατσάδα» Τραμπ σε Ζελένσκι

Λονδίνο: «Σανδαλάκηδες» διαδηλωτές υπέρ της Γάζας την «έπεσαν» στην Oxford Street

Ουκρανία: Το Κίεβο «συμφωνεί σε ειρηνευτικό σχέδιο» με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr