Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ναπολιτάνος σκόρπισε το θάνατο για το …σκοινί της μπουγάδας!

Ναπολιτάνος σκόρπισε το θάνατο για το …σκοινί της μπουγάδας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ιταλία, Νάπολι,

Το σωστό μήκος του σκοινιού που χρησιμεύει για να απλώνεται η μπουγάδα, ήταν η αφορμή που ένας Ναπολιτάνος νοσοκόμος, ο Τζούλιο Μούρολο , σκότωσε εν ψυχρώ χθες το απόγευμα τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους έξι, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Μούρολο, 48 ετών, καυγάδισε έντονα με τον αδελφό του, με τον οποίο πάντως είχε από καιρό χρηματικές διαφορές, για τον προαναφερόμενο παράλογο λόγο.

Ο νοσοκόμος δολοφόνησε με κυνηγετικό όπλο τον αδελφό του, την κουνιάδα του και έναν γείτονα, αστυνομικό στο επάγγελμα, ο οποίος παρενέβη σε μια μάταιη προσπάθεια να αποκλιμακώσει την ένταση.

Στην συνέχεια ο Μούρολο αμπαρώθηκε στο σπίτι του, στο Μιάνο, προάστιο της Νάπολης, και άρχισε να πυροβολεί εναντίον περαστικών στον δρόμο. Με τις σφαίρες του δολοφόνησε έναν νεαρό ανθοπώλη, ο οποίος περνούσε ανυποψίαστος με το μηχανάκι του.

Έξι ακόμη άνθρωποι τραυματίσθηκαν. Εξ αυτών, δυο αστυνομικοί, δυο καραμπινιέροι και ένας περαστικός δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ένας αστυφύλακας δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Μετά από μιάμιση ώρα αμόκ και επικοινωνίας, σε κάποιες στιγμές, με τους αστυνομικούς, ο Μούρολο παραδόθηκε. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν αμέσως στην φυλακή, διότι ήταν σαφές ότι υπήρχε κίνδυνος να επιχειρήσουν, οι κάτοικοι, να του επιτεθούν και να τον λιντσάρουν.

«Μην με σκοτώσετε, έκανα μια βλακεία» είπε στους αστυνομικούς και τους καραμπινιέρους, μόλις βγήκε από το διώροφο κτήριο στο οποίο ζούσε.

Η τελετή εγκαινίων ενός νέου σταθμού που είχε προγραμματισθεί για σήμερα, στη Νάπολη ακυρώθηκε σε ένδειξη πένθους , όπως και μια συγκέντρωση του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος, στην οποία αναμενόταν να συμμετάσχει ο πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Απειλές Χούτι κατά της Ιταλίας: «Αν ξανά αποτρέψουν επίθεσή μας, τα πλοία της θα κινδυνεύσουν»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν λέει τα καλύτερα για την Ιταλία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr