Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατοικίδια σε ιδιωτικά αεροπλάνα με μασάζ και… γκουρμέ τρόφιμα (φωτογραφίες)

Κατοικίδια σε ιδιωτικά αεροπλάνα με μασάζ και… γκουρμέ τρόφιμα (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Επιβάτες, Σκύλος, Φωτογραφίες,

Πολυτέλεια, χλιδή, απίστευτες παροχές είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που απολαμβάνουν οι ταξιδιώτες μιας ιδιωτικής πτήσης, αλλά μαζί με αυτούς και τα τυχερά… κατοικίδιά τους.

Οι περισσότεροι πλούσιοι και διάσημοι δεν αποχωρίζονται ποτέ τα αγαπημένα τους ζωάκια και απαιτούν να έχουν και αυτά όλες τις ανέσεις που προσφέρει ένα ιδιωτικό τζετ.

Για τον λόγο αυτό όλο και περισσότερες επιχειρήσεις «ξεφυτρώνουν» για να καλύψουν τις απαιτήσεις των αγαπημένων τετράποδων.

Ο Χέντρι Τόμσον (Henry Thompson) διευθύνων σύμβουλος της Charter BuNo, λέει ότι η εταιρεία του επιτρέπει την επιβίβαση επιβατών με τα κατοικίδια ζώα τους και ότι τα ζώα λαμβάνουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών με τα αφεντικά τους.

«Αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από διαιτητικά γκουρμέ τρόφιμα για κατοικίδια ζώα έως ότι το κάθισμα του κατοικίδιου ζώου, είναι σωστά ρυθμισμένο για την πτήση», αναφέρει ο Τόμσον.

“Εν πτήσει μασάζ για κουτάβια και πραγματικός χλοοτάπητας για τις ανάγκες των τετράποδων, είναι ακόμα μερικές από τις παροχές που προσφέρονται σε αυτές τις ιδιωτικές πτήσεις.

Ο βετεράνος αεροσυνοδός Κάρολ Μάρτιν (Carol Martin) παρατήρησε μια ανάγκη και ξεκίνησε την «Sit ‘n Stay Global», μια εταιρεία που παρέχει, πλήρωμα τσάρτερ ειδικά εκπαιδευμένο στις διαδικασίες ασφάλειας για ζώα καθώς καθώς και εν πτήσει νταντάδες κατοικίδιων ζώων!

«Σχεδίασα θέσεις αντιστήριξης, με βάση το τι κάνουμε για τα βρέφη και στη συνέχεια πήγα και πήρα μάσκες οξυγόνου που οι πυροσβέστες χρησιμοποιούν για τα ζώα, συσκευές επίπλευσης και γενικότερα όλα τα πράγματα που έχουμε για τον άνθρωπο – και στη συνέχεια πήρα πιστοποιητικό στις πρώτες βοήθειες για τα κατοικίδια ζώα», δήλωσε ο Μάρτιν.

katoikidia 1

katoikidia 2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανησυχία για την ασφάλεια των αεροπλάνων Boeing

Ποινική δίωξη για την κακοποίηση και τη θανάτωση του χάσκι της Αράχωβας Όλιβερ

NASA και Boeing κατασκευάζουν «πράσινο» επιβατηγό αεροσκάφος

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από επίθεση σκύλων σε 17χρονη- «Είχε 58 δαγκωματιές»

Περιπέτεια στον αέρα για τον Στ. Κασσελάκη – Το αεροπλάνο του δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στη Ρόδο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr