ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
Αλέξης Τσίπρας: «Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα» - 26 Μαΐου το νέο κόμμα
Το ΚΥΣΕΑ έδωσε το «πράσινο φως» για τις δύο φρεγάτες Bergamini
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 22χρονος φοιτητής πανεπιστημίου στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του, έπειτα από έναν καυγά για τους βαθμούς του.
Ο Τάιλερ Μπλάνσιτ (Tyler Blansit) κάλεσε την Άμεση Δράση λέγοντας ότι βρήκε νεκρή τη μητέρα του, στον κήπο του σπιτιού τους.
Ωστόσο όταν οι αρχές τον ανέκριναν, ο νεαρός ομολόγησε την άγρια δολοφονία της μητέρας του, την οποία φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ενός καυγά γύρω από τους κακούς βαθμούς του στη σχολή όπου σπουδάζει.
Σύμφωνα με τις αρχές η 45χρονη δέχθηκε φονικό χτύπημα στο κεφάλι, με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, αναφέρει η NY Daily News.























































