ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπασάρ αλ Άσαντ, Συρία,


















































Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
Ο Κώστας Ζαχαριάδης έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η ίδρυση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα έφερε νέα δεδομένα»
Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι λαθρέμποροι όπλων με 50 πιστόλια
Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Politico: Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να δίνει λευκές επιταγές στον Τραμπ, λέει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στρατιώτες της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της Συρίας μπήκαν σήμερα στις ανατολικές συνοικίες της πόλης Γιάμπρουντ και προωθούνται προς τον κεντρικό οδικό άξονα του τελευταίου σημαντικού προπυργίου των ακροδεξιών ισλαμοφασιστών κοντά στα σύνορα με το Λίβανο, βόρεια της Δαμασκού, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Αλ Μαγιαντίν.
Η κατάληψη του Γιάμπρουντ θα βοηθήσει τις δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ να θέσουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους τον δρόμο που συνδέει την περιοχή αυτή, στα παράλια της Μεσογείου, με την πρωτεύουσα και να αποκλείσουν τον ανεφοδιασμό των στασιαστών από τον Λίβανο.
Λεζάντα: Στη φωτογραφία βλέπετε στρατιώτες της Συρίας να πανηγυρίζουν. Ανάμεσα τους και πολλοί ελληνορθόδοξοι χριστιανοί, που έχουν ζωγραφίσει τον ισοσκελή σταυρό πάνω στα κράνη τους.























































