Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτές είναι οι… κυρώσεις του Ομπάμα: Απαγόρευσε σε 11 Ρώσους την είσοδο στις ΗΠΑ(!)

Αυτές είναι οι… κυρώσεις του Ομπάμα: Απαγόρευσε σε 11 Ρώσους την είσοδο στις ΗΠΑ(!)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η φαρσοκωμωδία με τις… κυρώσεις της Δύσης στη Ρωσία, σήμερα Δευτέρα χτύπησαν… ταβάνι και όλος ο πλανήτης αντιλαμβάνεται πόσο αδύναμη πραγματικά είναι η Δύση όταν έχει γεωπολιτικό ανταγωνιστή.

Συγκεκριμένα, σε επτά Ρώσους και τέσσερις ρωσόφωνους Ουκρανούς που ευθύνονται (κατά τις ΗΠΑ) για την στρατιωτική επέμβαση στην Κριμαία ο Μπάρακ Ομπάμα επέβαλλε κυρώσεις, οι οποίες είναι το πάγωμα των περιουσιακών τους στοιχείων (στις ΗΠΑ), ενώ απαγορεύεται και η είσοδός τους στις ΗΠΑ.

Μεταξύ των προσώπων στα οποία επιβάλλονται αυτές οι τρομερές (λέμε κάτι για να γελάμε) κυρώσεις περιλαμβάνονται ο Βλάντισλαβ Σούρκοφ και ο Σεργκέι Γκλάζιεφ, σύμβουλοι του Πούτιν, ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Ρογκόζιν, η πρόεδρος της άνω βουλής της Ρωσίας Βαλεντίνα Ματβιένκο και βουλευτές της Δούμας.

Ακόμα κυρώσεις επιβλήθηκαν στον πρωθυπουργό της Κριμαίας Σεργκέι Αξιόνοφ, στον πρόεδρο της βουλής της Κριμαίας Βλαντίμιρ Κονσταντίνοφ, στον Βίκτορ Γιανουκόβιτς και σε έναν σύμβουλό του.

Και ο Πούτιν το έλαβε το μήνυμα… Μπορεί άνετα να κάνει ό,τι θέλει, η Δύση δεν μπορεί να τον σταματήσει… Άντε, στη χειρότερη, να του απαγορεύσει την είσοδο στις ΗΠΑ!

Βεβαίως, άλλες πληροφορίες λένε, ότι ο Μπάρακ Ομπάμα δεν έχει καμία διάθεση να “κοντραριστεί” με τη Ρωσία, όπως αποδείχτηκε και με την εισβολή στη Συρία που δεν έγινε. Μάλιστα οι ίδιες πηγές υποψιάζονται, ότι μάλλον ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει βάλει σκοπό να “τελειώνει” με τη γερμανική κυριαρχία στην Ευρώπη, σε αυτό θεωρεί ότι οι Ρώσοι είναι οι πλέον κατάλληλοι για να δώσουν ένα καλό μάθημα στους Γερμανούς (όπως και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο), οπότε ενώ για τα μάτια του κόσμου συμφωνεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση, στην πραγματικότητα τα έχει συμφωνήσει με τον Πούτιν να τελειώνουν με τη Μέρκελ…

Λέτε; Πιθανό… Έχει ξανασυμβεί εξάλλου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: «Αξιολύπητο στην εθνική εορτή να υπενθυμίζουμε στην Αθήνα στοιχειώδη μαθήματα ιστορίας»

Επίθεση στη Μόσχα: Δύο 15χρονοι τιμήθηκαν από το σχολείο τους για τον ηρωισμό τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr