ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Deutsche Welle, Γερμανία,


















































Νετανιάχου στο Fox News: Όχι F-35 στην Τουρκία - Κατέχει τη μισή Κύπρο και απειλεί την Ελλάδα
Αίγιο: Ανατροπή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας - Σενάριο για δράστιδα τη μητέρα
Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά δεύτερη με άνοδο η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα, πρώτη με πτώση η ΝΔ
Τουρκία-Σ.Αραβία με λεφτά του Κατάρ «ανασταίνουν» τον Σιδηρόδρομο της Χετζάζης κόντρα στον IMEC και στα συμφέροντα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Τραμπ από Σύνοδο ΝΑΤΟ: «Οι ΗΠΑ θα άρουν τις κυρώσεις CAATSA στην Τουρκία - Όλα ανοιχτά και για F-35»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τέσσερα χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 94χρονος Όσκαρ Γκρένινγκ, πρώην στέλεχος των SS στο Άουσβιτς, από το γερμανικό δικαστήριο.
Ο Όσκαρ Γκρένινγκ κατηγορείται για συνέργεια σε 300.000 ανθρωποκτονίες.
Η δίκη κράτησε σχεδόν τρεις μήνες με το δικαστήριο του Λύνεμπουργκ της Κάτω Σαξονίας να καταδικάζει τον Όσκαρ Γκρένινγκ, έναν από τους τελευταίους συνεργούς του Ολοκαυτώματος, σε τέσσερα χρόνια κάθειρξης με την κατηγορία της συνέργειας σε 300.000 ανθρωποκτονίες.
Ο ίδιος υπηρέτησε ως στέλεχος των Waffen-SS για δύο χρόνια, μεταξύ 1942 και 1944 στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς.
Μέσα στις αρμοδιότητές του ήταν η καταγραφή των χρημάτων και των προσωπικών αντικειμένων των εκτοπισμένων, και γι αυτό του δόθηκε το προσωνύμιο ο «λογιστής του Άουσβιτς».
όπως αναφέρει η Deutsche Welle, ο Γκρένινγκ αποδέχθηκε πλήρως το κατηγορητήριο, ομολογώντας ότι φέρει την ηθική ενοχή. «Ζητώ συγγνώμη», είχε δηλώσει τότε ο κατηγορούμενος. «Ως προς την ποινική ευθύνη, αυτό θα πρέπει να το κρίνετε εσείς», συνέχισε απευθυνόμενος προς τους δικαστές.
Δεν έχει διευκρινιστεί πάντως ακόμη εάν ο 94χρονος Γκρένινγκ είναι σε θέση να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε.























































