ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Πόλεμος” για το χρώμα της Κριμαίας στους χάρτες!

“Πόλεμος” για το χρώμα της Κριμαίας στους χάρτες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Χαρτογραφούμε τον κόσμο όπως είναι – όχι όπως οι άνθρωποι θα ήθελαν να είναι” δήλωσε χαρτογράφος του National Geographic, καθώς ο εκπαιδευτικός εκδοτικός και μιντιακός κολοσσός ετοιμάζεται να “βάψει” τη χερσόνησο της Κριμαίας, στους νέους του χάρτες, στο χρώμα της Ρωσίας.

Όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη των υπευθύνων του National Geographic την Τρίτη, προς το παρόν η Κριμαία στους χάρτες τους θα έχει μια ειδική απόχρωση, που θα τη ξεχωρίζει από την Ουκρανία, μέχρι το ρωσικό κοινοβούλιο αποδεχτεί και τυπικά τη συνθήκη ένωσης με τη Ρωσία, που έχει ήδη υπογράψει ο πρόεδρος Πούτιν και οι κριμαϊκές αρχές, για να εμφανιστεί κανονικά ως μέρος της επικράτειας της ρωσικής ομοσπονδίας.

Ο “πόλεμος” στο ποιο χρώμα θα έχει η Κριμαία στους χάρτες έχει επεκταθεί κι αλλού. Την Τετάρτη το πρωί στην αγγλική σελίδα της Wikipedia και για πολλές ώρες η Κριμαία φαινόταν ως μέρος πλέον της Ρωσίας (εικόνα). Αργότερα αυτό άλλαξε και η Κριμαία βρέθηκε… εκτός Ρωσίας.

wikipedia

Στην Google η Κριμαία συνεχίζει να εμφανίζεται ως μέρος της Ουκρανίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Τραμπ για τους πολέμους σε Ιράν και Ουκρανία

Θαλαμηγός Ρώσου δισεκατομμυριούχου πέρασε τα Στενά του Ορμούζ με την άδεια Ιράν και ΗΠΑ

Ιρανός ΥΠΕΞ: Εξετάζουμε το αίτημα του Τραμπ για διαπραγματεύσεις – Συναντήθηκε με τον Πούτιν

Φρίκη! Κανίβαλοι Ρώσοι στρατιώτες τρώνε ανθρώπους στα χαρακώματα

Οι Ρώσοι στέλνουν πετρέλαιο στην Κούβα – Οι Ρώσοι λένε ότι έχουν «σαφές πλάνο συνεργασίας και παροχής βοήθειας» στην Κούβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr