ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστική προειδοποίηση Γκέιτς: Η AI είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγήσει σε 1 δισ. θανάτους (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Πότε και ποιες περιοχές θα πληγούν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απέκλεισε το ενδεχόμενο στρατιωτικής εμπλοκής των ΗΠΑ στην Ουκρανία ο Μπαράκ Ομπάμα, δίνοντας έμφαση στο ρόλο της διπλωματίας στο ζήτημα της Κριμαίας.
«Δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε μια στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία» τόνισε ο Ομπάμα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό κανάλι συνεργαζόμενο με το NBC.
Ο Ομπάμα υπογράμμισε ότι οι ΗΠΑ θα επιμείνουν στη συνέχιση των διπλωματικών προσπαθειών προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στη Ρωσία.
«Υπάρχει ένας καλύτερος δρόμος, αλλά πιστεύω ότι ακόμα και οι Ουκρανοί θα αναγνωρίσουν ότι για εμάς, το να εμπλακούμε εναντίον του ρωσικού στρατού δεν θα ήταν προσήκον και δεν θα ήταν καλό και για την Ουκρανία» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.























































