ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H Άγκυρα καταγγέλλει το BBC ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία!

H Άγκυρα καταγγέλλει το BBC ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, η Τουρκία κατήγγειλε το BBC, επειδή άρθρο που «υποστηρίζει την τρομοκρατία», αναφερόμενη στο γεγονός ότι πήρε συνεντεύξεις από κούρδους μαχητές.

Στις 20 Αυγούστου, το BBC δημοσίευσε ένα άρθρο με συνεντεύξεις μελών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), μια οργάνωση η οποία στην Τουρκία θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση, στο οποίο ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός χαρακτηρίζει το PKK “παίκτη-κλειδί στη μάχη εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος”.

“Το να δίνεται τέτοια κάλυψη σε μία οργάνωση που έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική από πολλές χώρες, περιλαμβανομένων χωρών-μελών της ΕΕ, είναι μια ανοικτή υποστήριξη στην τρομοκρατία. Η εκπομπή αυτή επιχείρησε να παρουσιάσει αυτή την παράνομη οργάνωση ως να ήταν μια αθώα οργάνωση η οποία απλώς εμπλέκεται σε μάχη με μια άλλη τρομοκρατική οργάνωση, με έναν τρόπο που ενθαρρύνει την ένταξη στις τάξεις του PKK ο οποίος δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός με κανένα κριτήριο”, αναφέρει η δήλωση του τουρκικού ΥΠΕΞ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνάντηση Φαραντούρη-Μετσόλα για τα ελληνικά εθνικά θέματα και την τουρκική επιθετικότητα

Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω

Νέες τουρκικές προκλήσεις: Οπλισμένα F-16 πάνω στο FIR Αθηνών

Δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση του Ιράκ

Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr