ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστική προειδοποίηση Γκέιτς: Η AI είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγήσει σε 1 δισ. θανάτους (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Υπόθεση Μαζωνάκη - Η Νίνα Κασιμάτη κατακεραύνωσε τους νεόπλουτους κοτζαμπάσηδες «πελάτες» των γιατρών του Κολωνακίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η φονική κατολίσθηση που σημειώθηκε το Σάββατο στην πολιτεία της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ κόστισε τη ζωή σε 14 ανθρώπους, σύμφωνα με τα έως ώρα επιβεβαιωμένα στοιχεία.
Ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί δραματικά, καθώς 176 άνθρωποι αναφέρονται ως αγνοούμενοι από τις Αρχές, δύο ημέρες μετά την τραγωδία.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε όταν η πλαγιά ενός βουνού στην επαρχία Σνόχομις υποχώρησε, πέφτοντας επάνω σε κατοικίες, την εθνική οδό και σε ένα ποτάμι που βρίσκεται στην περιοχή.
«Η κατάσταση είναι ζοφερή» δήλωσε ο Τράβις Χοτς, αρχηγός της πυροσβεστική. «Διατηρούμε τις ελπίδες μας ότι θα καταφέρουμε να βρούμε ανθρώπους που είναι ακόμα ζωντανοί. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουμε εντοπίσει από το Σάββατο κανέναν ζωντανό», είπε.
Εκπρόσωπος του γραφείου του Σερίφη στο Σνόχομις δήλωσε ότι την Κυριακή ανασύρθηκαν οκτώ σοροί από τη ζώνη καταστροφής, αναφέρει το πρακτορείο Reuters.























































