Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαβρόφ: Το προσφυγικό θα λυθεί μόνο εάν ηττηθεί το Ισλαμικό Κράτος

Λαβρόφ: Το προσφυγικό θα λυθεί μόνο εάν ηττηθεί το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

H διευθέτηση της προσφυγικής κρίσης με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η Ευρώπη είναι αδύνατη χωρίς την τιθάσευση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ενώ υπογράμμισε ότι οι τρομοκράτες —και όχι οι πρόσφυγες— πρέπει να αναχαιτιστούν.

«Τώρα, καθώς η ανελέητη εξάπλωση της τρομοκρατίας έχει προκαλέσει την ανεξέλεγκτη έξοδο από την περιοχή (της Μέσης Ανατολής) προς την Ευρώπη, η επίγνωση της κοινής τραγωδίας πρέπει να συμβάλει να ξεκινήσουν συντονισμένες ενέργειες» τόνισε ο Λαβρόφ κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

«Κανείς δεν πρέπει να εμποδίζει τους πρόσφυγες, αλλά τους τρομοκράτες και (να τερματίζει) τις συρράξεις που προκαλούν τη ροή» των προσφύγων υπογράμμισε ο Ρώσος ΥΠΕΞ και σημείωσε ότι αυτό θα ήταν αδύνατο χωρίς να ανεγερθεί «ανθεκτικό φράγμα στις φιλοδοξίες του Ισλαμικού Κράτους να επιβάλει μια μεσαιωνική δικτατορία στην περιοχή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr